Aktualizované Krimi

Dramatický večer v centre Bratislavy: Mladík hodil do policajta kovovú konštrukciu

Na videu, ktoré zverejnila polícia, vidieť pri sebe stojacich mestských policajtov a príslušníkov bezpečnostnej služby. Mladík, ktorý medzi nich hodil kovový predmet, po čine utiekol.

Ilustračný obrázok k článku Dramatický večer v centre Bratislavy: Mladík hodil do policajta kovovú konštrukciu
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Otrasné, čo sa môže udiať priamo v centre Bratislavy, ktoré je po večeroch plné ľudí!

Po čine utiekol

Medzi popíjajúcimi na Námestí Nežnej revolúcie pred Starou tržnicou sa zrazu objavil mladý muž, ktorý držal v ruke kovovú konštrukciu. Nevedno, čo ho k tomu viedlo, ale odrazu šmaril spomínaný ťažký predmet do policajtov, ktorí pokope stáli obďaleč.

Na videu, ktoré zverejnila polícia, vidieť pri sebe stojacich mestských policajtov a príslušníkov bezpečnostnej služby. Mladík, ktorý medzi nich hodil kovový predmet, potom utiekol. Video končí tým, ako za mladíkom bežia viacerí policajti. Video si môžete pozrieť TU.

Polícia na sociálnej sieti zverejnila status, ktorý hovorí: „Okresného riaditeľstvo PZ v Bratislave I sa týmto prípadom zaoberá ako podozrením z trestného činu útoku na verejného činiteľa.“

Muži zákona sa zároveň obracajú na verejnosť. „Žiadame priamych svedkov, ktorí videli priebeh tohto incidentu alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname, aby sa prihlásili osobne na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave I, Sasinkova 23, 812 13 Bratislava, alebo mailom na krpzba@minv.sk. Môžu tak učiniť aj na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo telefonicky na bezplatnom čísle polície 158,“ uviedla hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Veronika Martiniaková.

Záznamy z kamery

Mestskí policajti spresnili, že k prípadu došlo v sobotu (15. 5.) v neskorých večerných hodinách. Príslušníci zásahovej jednotky a kynológie v tom čase na Námestí Nežnej revolúcie preverovali oznam o rušení nočného pokoja. „Následne došlo k samotnému incidentu. Dôvod, prečo takto dotyčný konal, nám doposiaľ nie je známy. Počas incidentu nedošlo k žiadnym zraneniam,“ uviedla hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Barbora Krajčovičová.

Policajnému zboru SR, ktorý sa prípadom podozrenia zo spáchania trestného činu útoku na verejného činiteľa už zaoberá, je mestská polícia pripravená poskytnúť záznamy z mestského kamerového systému či inú súčinnosť.

Krimi správy z Bratislavy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM