Rôzne

Dopravný podnik pozýva na Deň otvorených dverí vo vozovni Jurajov dvor

Celých šesť hodín budete môcť obdivovať súčasné aj historické vozidlá mestskej hromadnej dopravy a nebude chýbať ani bohatý sprievodný program.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik pozýva na Deň otvorených dverí vo vozovni Jurajov dvor
23
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

Ste zvedaví, čo sa ukrýva za dverami dielne údržby električiek a aký je to pocit sedieť na mieste vodiča električky?

DOD v DPB

Dopravný podnik Bratislava, a. s. (DPB) pozýva na ďalší ročník Dňa otvorených dverí v DPB. Čaká vás veľa zaujímavých atrakcií, historické aj nové vozidlá MHD, kultúrny program pre rodiny s deťmi a ďalšie sprievodné podujatia.

Deň otvorených dverí sa bude konať vo vozovni Jurajov dvor na Trnávke. Fanúšikovia MHD sa môžu tešiť na prehliadku vozidlového parku Dopravného podniku Bratislava. Budete si môcť pozrieť nielen súčasné, ale aj historické vozidlá, dokonca sa previezť úžasným Cabrio autobusom. Nebude chýbať tradičný konvoj historických električiek z vozovne do centra mesta ani prehliadka uniforiem vodičov DPB.

Pripravené budú aj odborné prednášky. Na podujatí sa bude prezentovať aj Bratislavská integrovaná doprava a svoje ukážky predvedú zložky záchranného systému. Nebudú chýbať ani ukážky zásahovej akcie v autobuse a zásah psovodov.

Na svoje si prídu aj najmenšie deti, pre ktoré bude pripravených množstvo akcií a súťaží, príde dokonca aj kúzelník Wolf. Na pódiu vystúpia PACI PAC a bubnovú show predvedie RYTMIKA. Dospelákov poteší Robo Patejdl band a Iné Café.

22. septembra / 10:00 – 16:00 hod. / vozovňa Jurajov dvor na Trnávke

Deň otvorených dverí v DPB
23
Galéria
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM