Aktualizované Krimi

Vodiči, buďte opatrní! V tuneli Sitina v smere do Petržalky sa zrazili dve autá

Ešte pred nehodou hlásili Zelená vlna i Stellacentrum približne 15-minútové zdržanie na diaľnici D2 medzi Stupavou a Bratislavou.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, buďte opatrní! V tuneli Sitina v smere do Petržalky sa zrazili dve autá
Zdroj: Dnes24.sk

Doprava v hlavnom meste v smere zo západnej časti do Petržalky sa komplikuje ešte viac. V tuneli Sitina v smere do Petržalky sa v ľavom pruhu zrazili dve autá. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Komplikácie na cestách

Ešte pred nehodou hlásili Zelená vlna i Stellacentrum približne 15-minútové zdržanie na diaľnici D2 medzi Stupavou a Bratislavou. Podľa informácií TASR je premávka v tomto smere na príjazde k tunelu Sitina úplne zastavená.

AKTUALIZÁCIA: Nehodu v tuneli Sitina v smere do Petržalky už odstránili, v kolónach sa však vodiči stále zdržia približne hodinu. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. Situáciu komplikuje ďalšia kolízia. „V zákrute pred Inchebou od Mosta Lafranconi je v dôsledku tejto nehody blokovaný jeden pruh,“ spresňuje Zelená vlna na twitteri.

Doprava na vjazdoch do Bratislavy je spomalená, vodiči smerujúci do centra musia rátať s 10 až 20-minútovým zdržaním v kolónach. Informuje o tom Zelená vlna RTVS i Stellacentrum – centrum dopravných informácií.

„Kolóna sa vytvára v Bratislave na diaľničnom úseku D1 pred Prístavným mostom v smere zo Senca, zdržanie je 10 minút,“ konkretizuje Zelená vlna RTVS.

„Na ulici Svornosti a na Popradskej ulici, rovnako tak na Hradskej ulici v smere od Vrakune do centra je zdržanie 20 minút,“ uvádza ďalej Stellacentrum.

Rovnako 20-minútové spomalenie v kolóne čaká na tých, ktorí smerujú do Bratislavy cez Dunajskú Lužnú. Z Čiernej Vody a z Vajnôr hlási Stellacentrum 10 a z Ivanky pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy 15-minútové zdržanie.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM