Aktualizované Správy

Tunel Sitina v smere do Petržalky je kvôli nehode neprejazdný

V tuneli Sitina je prevrátené auto, pred tunelom na D2 sa tvorí kolóna.

Ilustračný obrázok k článku Tunel Sitina v smere do Petržalky je kvôli nehode neprejazdný
Zdroj: HaZZ hlavného mesta SR BA

Tunel Sitina v smere do Petržalky je z dôvodu dopravnej nehody neprejazdný. Informuje o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Nehoda v tuneli

V tuneli je prevrátené auto. „Pred tunelom na D2 sa tvorí kolóna, ak stojíte v kolóne, nezabudnite na uličku záchrany,“ pripomína Zelená vlna. Polícia zdôrazňuje, že vodiči by mali na prejazd využiť iné trasy.

„Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že ide o nehodu osobného motorového vozidla, ktoré sa prevrátilo na bok. Hasiči na mieste poskytli jednej prítomnej osobe prvú pomoc a zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru,“ informovalo Operačné stredisko HaZZ v Bratislave.

Po zrážke dvoch vozidiel ostal v prevrátenom aute zakliesnený 61-ročný muž. „Po vyslobodení z auta bol pri vedomí a prevezený do nemocnice na Kramároch. Muž bol bez známok vonkajšieho zranenia. Nikto iný sa pri nehode nezranil,“ povedal pre TASR Jozef Mlynár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

AKTUALIZÁCIA: Tunel Sitina už je prejazdný. Nehoda bola odstránená. Potvrdil to hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM