Rôzne

Dobré jedlo a skvelá zábava: Slovenský Grob sa opäť zmení na Kráľovsktvo husaciny

Korunovácia kráľa, útok na Kráľovstvo husaciny, dobová krčma, remeselné stánky a chutné jedlo sú zárukou skvelého zážitku pre všetky zmysly.

Ilustračný obrázok k článku Dobré jedlo a skvelá zábava: Slovenský Grob sa opäť zmení na Kráľovsktvo husaciny
6
Galéria
Zdroj: TASR

Kráľovstvo husaciny otvorí svoje brány počas prvej septembrovej soboty. Návštevníci husacej hostiny môžu v deň podujatia využívať bezplatnú autobusovú dopravu z Bratislavy do Slovenského Grobu a späť.

Kráľovské zážitky

Slovenský Grob sa už onedlho premení na Kráľovstvo husaciny. Nebude chýbať Korunovácia kráľa, Farm Fest, útok na kráľovstvo, dobová krčma či remeselné stánky. Zárukou pôžitku pre všetky zmysly je najmä dobré jedlo, ktoré sa bude „točiť“ najmä okolo husacích pochúťok.

Bohatý kultúrny program ponúkne Vajnorský okrášľovací spolok, DFS Čečinka, detičky rozveselí Elá Hop a bábkové divadlo. Hviezdami večera budú Malalata Balkan beats a kapela Fankiez. Za moderátorským mikrofónom sa vystriedajú Richard Vrablec a Ivan Binďo Bindas.

Kyvadlová doprava zadarmo

Návštevníci v poradí už tretieho Kráľovstva husaciny v Slovenskom Grobe sa môžu tešiť aj na Farm Fest, ktorý ponúkne tradičné výrobky od predajcov miestnych špecialít z bratislavského regiónu.

Milovníci piva určite zakotvia v Dobovej krčme s lokálnym zlatistým mokom a netradičnou obsluhou. Originálnym zážitkom bude aj útok na Kráľovstvo husaciny.

Pri príležitosti XVIII. Dní otvorených husacinárskych prevádzok bude v prevádzkach Cechu husacinárov pripravené degustačné menu v hodnote 8 eur, ktoré si môžete kúpiť v každej zo 7 reštaurácií Cechu husacinárov, po zakúpení vstupenky za 2 eurá.

Do Slovenského Grobu sa z Bratislavy dostanete bezplatnou kyvadlovou dopravou:

Bratislava (Novy Most): 11:30, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00, 19:00

Slovensky Grob: 16:00, 18:00, 20:00, 21:00, 22:00, 22:45

sobota 1. septembra / od 13:00 hod. / Slovenský Grob / vstup voľný

Husacina v Slovenskom Grobe
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM