ESL Rôzne Správy

Do Bratislavy zavíta doktor Stan. Poskytne nám aj správne informácie o očkovaní

Kedy, ak nie teraz, hovoriť o zdraví a prevencii? Pýtajú sa organizátori podujatia, ktoré doteraz bývalo na Pohode.

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy zavíta doktor Stan. Poskytne nám aj správne informácie o očkovaní
4
Galéria
Zdroj: Martina Mlčúchová

Pre pandemickú situáciu sa teraz Dr. Stan sťahuje k nám do Bratislavy, aby tu špičkoví slovenskí lekári hovorili o epidémii, ochoreniach srdca, pohybového aparátu, štítnej žľazy i cukrovke. Stanovište budú mať v areáli jazera Kuchajda.

Centrum prevencie

Už túto sobotu sa Kuchajda premení na centrum zdravotnej starostlivosti a prevencie.

„Početné diskusie s odborníkmi doplnia i stánky s možnosťou merania krvného tlaku, hladiny cukru, cholesterolu, vyšetrovanie znamienok, inštruktáž prvej pomoci a mnohé ďalšie aktivity, ktoré môžu prispieť k starostlivosti o naše zdravie,“ vraví za organizátorov Kristína Baluchová.

Očkovanie

Podujatie sa začne predpoludním a jedna z prvých diskusií bude práve o očkovaní Epidemiologičky Zuzana Krištúfková a Mária Štefkovičová rady odpovedia aj na otázky z publika.

„Na tému epidémie a prevencie očkovaním sa bude diskutovať s top odborníkmi a odborníčkami, ktorých verejnosť pozná i z krízového štábu pre COVID-19,“ dodáva Kristína Baluchová.

Počas celej soboty čakajú záujemcov na Kuchajde aj ďalšie medicínske prednášky popretkávané hudobnými vystúpeniami. Presný program nájdete na webe Dr. Stan.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM