Rôzne Správy

Doprava kolabuje: Na viacerých miestach v Bratislave má MHD zdržanie viac ako POLHODINU!

Polícia v súvislosti s počasím na sociálnej sieti upozorňuje na klzkú vozovku, na ktorej hrozí nebezpečenstvo šmyku. K ostražitosti vyzýva aj chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Doprava kolabuje: Na viacerých miestach v Bratislave má MHD zdržanie viac ako POLHODINU!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

AKTUALIZÁCIA o 10.40 hod.: Viacero autobusových a trolejbusových liniek v meste Bratislava aktuálne hlási zdržanie. Dôvodom je nepriaznivá dopravná situácia. Uviedol to hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec s tým, že niektoré spoje viaznu aj 35 minút.

MHD viazne aj polhodinu

„Najhoršia situácia je vo východnej časti mesta, kde MHD viazne v kolónach do 35 minút. V ostatných častiach mesta registruje DPB meškania liniek od 15 do 20 minút,“ priblížil Chlebovec.

Zdržíte sa

Na kruhovom objazde vo Vrakuni v smere do centra hlásia zdržanie 20 minút, z Mosta pri Bratislave až 40 minút. Zápchy sa tvoria aj na Gagarinovej ulici.

Nehody spomaľujú dopravu na uliciach Košická v smere na Prístavnú, na Slovnaftskej, pred Malým Dunajom, v smere do centra, na Bajkalskej za Trenčianskou v smere k Prievozskej a tiež na Dolnozemskej na úrovni Ekonomickej Univerzity v smere na Prístavný most. Tvoria sa tam kolóny.

Klzká vozovka

Polícia v súvislosti s počasím na sociálnej sieti upozorňuje na klzkú vozovku, na ktorej hrozí nebezpečenstvo šmyku. K ostražitosti vyzýva aj chodcov. „Chodcov žiadame, aby na vozovku vstupovali až potom, keď sa presvedčia, že svojím pohybom na vozovke neohrozia seba ani iných účastníkov cestnej premávky,“ uviedla polícia na sociálnej sieti s tým, že vzhľadom na zníženú viditeľnosť je pre zvýšenie osobnej bezpečnosti vhodné používať reflexné prvky.

Viac o doprave v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM