Tlačové správy

Darujte kartónovým krabiciam druhú šancu na život!

Vedeli ste, že z kartónovej krabice, ktorá častokrát končí v koši môžete vyrobiť aj užitočné predmety či dokonca vianočné ozdoby?

Ilustračný obrázok k článku Darujte kartónovým krabiciam druhú šancu na život!
Zdroj: Samsung

Zúčastnite sa spolu s vašimi deťmi kreatívneho workshopu v Atelieri na Grösslingovej ulici č. 24 v Bratislave a ozdobte tohtoročný stromček iným, ale o to viac originálnejším spôsobom.

Cesta kartónovej krabice

Každý z nás máme doma aspoň jednu. Počas Vianoc k nim však pribudne zopár ďalších, konkrétne jedna až päť. Aspoň to hovorí 49 % Slovákov v najnovšom prieskume Samsungu. Aký je ich osud po najkrajších sviatkoch v roku? Až 61,4 % z nás ich vyhadzuje do triedeného odpadu. Neskúšali ste sa niekedy zamyslieť nad tým, ako dať krabiciam druhú šancu na život? Ak nie, nevadí. Samsung však nad tým rozmýšľal a svoje výrobky teraz predáva v ekologických baleniach, z ktorých si môžu majitelia jednoducho vyrobiť praktický kúsok do domácnosti či dekoráciu. Pri najbližšom prírastku do vašej technologickej „Samsung rodiny“ tak krabicu určite nevyhadzujte. Stačí, ak si na webe Samsung Eco-Package vyberiete model, ktorý vlastníte a prezriete si, aké predmety dokážete z balenia vyrobiť. Následne s pomocou bodov vytlačených na krabici načrtnite jednotlivé časti, vyrežte ich a zložte. Namiesto odpadu v koši tak získate užitočný predmet do domácnosti, čím šetríte aj životné prostredie.

Zdroj: Samsung

Ozdoby, ktoré skrášlia vianočný stromček

Už tento týždeň máte možnosť zúčastniť sa kreatívneho workshopu a vyrobiť si s deťmi vianočné ozdoby z kartónových krabíc. Zaujali vás skôr predmety, ktoré si dokážete vyhotoviť z krabíc od QLED a NeoQLED televízorov Samsung? Na workshope si môžete vyskúšať aj výrobu tých. Pýtate sa kde? Tvorivé dielne budú prebiehať v priestoroch Artelieru na Grösslingovej ulici č. 24 v Bratislave. Už túto sobotu 10. decembra od 13:00 tak môžete zabaviť deti kreatívnym spôsobom a naučiť sa spoločne niečo nové. Ďalší workshop je naplánovaný na sobotu 17. decembra v rovnakom čase. Pred účasťou sa však musíte vopred registrovať, a to prostredníctvom webovej stránky Artelieru. S rozhodovaním príliš dlho neváhajte, keďže počet účastníkov je limitovaný.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Samsung
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM