Nina Táborská Krimi

Ďalšia dopravná nehoda v Bratislave, pri ktorej sa zranili policajti

V Bratislave sa behom dvoch dní stali dve vážnejšie dopravné nehody, ktorých účasníkom v oboch prípadoch bola aj polícia.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia dopravná nehoda v Bratislave, pri ktorej sa zranili policajti
Zdroj: TASR

Na križovatke bratislavských ulíc Karadžičova a Záhradnícka sa v stredu podvečer zrazilo policajné a osobné auto. Bratislava24.sk o tom informovala Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Policajt za použitia výstražného svetelného a zvukového signálu viedol služobné auto zn. VW Golf po Karadžičovej ulici, smerom na Mlynské Nivy. Pri prechádzaní križovatky na červenú došlo k zrážke s druhým vozidlom zn. Mazda. To viedol vodič na zelenú v smere od Justičného paláca na Miletičovu ulicu.

Požitie alkoholických nápojov bolo u obchod vodičov vylúčené. Všetci traja účastníci dopravnej nehody, dvaja príslušníci polície, ako aj vodič osobného automobilu, boli na mieste jednorazovo ošetrení. Jedného z policajtov následne previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Celková škoda, ktorá vznikla pri nehode bola vyčíslená na 11-tisíc eur. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom šetrenia.

Prečítajte si tiež: Polícia zverejnila video z nehody na Moste Lafranconi, pri ktorej sa ťažko zranili dvaja policajti FOTO+VIDEO

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM