Aktualizované Krimi

Polícia zverejnila video z nehody na Moste Lafranconi, pri ktorej sa ťažko zranili dvaja policajti FOTO+VIDEO

Na moste Lafranconi v smere do Petržalky sa stala v utorok vážna dopravná nehoda. Pri havárii utrpeli ťažké zranenia dvaja policajti. Pri kontrole do nich narazil z doposiaľ nezistených príčin vodič kamióna.

Ilustračný obrázok k článku Polícia zverejnila video z nehody na Moste Lafranconi, pri ktorej sa ťažko zranili dvaja policajti FOTO+VIDEO
Zdroj: TASR

Podľa polície sa na moste zrazili kamión, osobné motorové vozidlo značky BMW X3 a vozidlo značky Seat Leon s označením Policajného zboru.

„Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave na tomto úseku zastavili vodiča osobného motorového vozidla značky BMW, pričom pri kontrole do nich narazil zozadu z doposiaľ nezistených príčin vodič kamióna. Obaja policajti utrpeli ťažké zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia, v súčasnosti sú hospitalizovaní v jednej z bratislavských nemocníc,“ uviedla Kurucová.

Vodič BMW, ako aj vodič kamióna podľa polície zranenia neutrpeli, požitie alkoholických nápojov bolo u vodičov vylúčené. Celkovú škodu na vozidlách odhadli na sumu 30-tisíc eur.

Prečítajte si tiež: Vodička autobusu MHD narazila do stĺpu, zranených ľudí pribúda FOTO+VIDEO

Nehoda na Moste Lafranconi
1
Galéria
Foto: Dopravná nehoda na Moste Lafranconi
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM