Rôzne

Ďalší obchodný reťazec prerába predajňu: Na Bajkalskej vznikne "svet čerstvosti"

Predajca potravín Billa rekonštruuje predajňu na Bajkalskej. Obchod bude väčší a ponuka pestrejšia a čerstvejšia.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší obchodný reťazec prerába predajňu: Na Bajkalskej vznikne "svet čerstvosti"
13
Galéria
Zdroj: Billa

Ak by ste chceli v týchto dňoch nakúpiť v supermarkete Billa na Bajkalskej ulici, pôjdete tam zbytočne. Obchod je oplotený a zatvorený. Čaká ho totiž rekonštrukcia. Ak všetko pôjde podľa plánu, vo vynovenej predajni budeme môcť nakupovať začiatkom marca.

Nový svet čerstvosti

Po rekonštrukcii predajne by mala Billa ponúknuť najmä o približne 200 metrov štvorcových väčší priestor a viac čerstvých produktov. „Na svoje si prídu tí, ktorí uprednostňujú široký sortiment, ale zároveň pohodlný nákup, kvalitu a čerstvosť,“ povedala pre reality.etrend.sk marketingová riaditeľka Billy Denisa Pernicová.

V predajni na Bajkalskej by mal vzniknúť „nový svet čerstvosti“, mal by sa zmeniť spôsob predaja aj celkový dizajn obchodu. Budova Billy stojí na rušnej Bajkalskej ulici už od roku 2001. V čase svojho vzniku bola najväčším supermarketom v hlavnom meste.

Billa sa pustila do prerábania predajní už počas minulého roka. Podarilo sa im zmeniť dizajn 7 predajní a v tretine svojich obchodov vynovili oddelenia ovocia, zeleniny a čerstvého pečiva. Podľa informácií etrend.sk Billa plánuje v tomto roku investovať do rekonštrukcie predajní viac ako trinásť miliónov eur.

Zdroj: Billa
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM