Alexandra Húsková Rôzne

Čo vás najviac zaujalo v uplynulom týždni? Prinášame vám 5 najčítanejších tém

V tomto týždni vás najviac zaujal videodokument z produkcie našej redakcie s témou Lekáreň u Salvatora. Zaujímali ste sa aj o unikátne obrázky Starého Mesta spred 30-tich rokov a upútal vás aj článok o pripravovanom parku pre rodiny v Petržalke. Pozornosť ste venovali aj prácam na Starom moste.

Ilustračný obrázok k článku Čo vás najviac zaujalo v uplynulom týždni? Prinášame vám 5 najčítanejších tém
Zdroj: Dnes24.sk

1) Videodokument – Lekáreň u Salvatora

Historická budova, ktorá sa nachádza v centre Bratislavy priťahuje denno denne pozornosť mnohých turistov. Staršie generácie si určite ešte pamätajú ako priestor, ktorý sa v nej ukrýva, plnil funkciu lekárne. Pozrite sa s našou kamerou do jedinečného objektu, ktorý je bohužiaľ nevyužívaný.

Prečítajte si viac v článku tu: Videodokument „Čo v sebe ukrýva Bratislava“: Lekáreň u Salvatora prežila všetky politické režimy, no v súčasnosti je zatvorená. Veľká škoda!

2) Unikátne zábery Starého Mesta v 80-tych rokoch

Staré Mesto, ktorého súčasťou je historické centrum hlavného mesta, nábrežie Dunaja či hrad, je najviac navštevovanou a pre mnohých aj najobľúbenejšou mestskou časťou Bratislavy. Život v ňom nikdy nestál. Práve naopak.

Prečítajte si viac v článku tu: Unikátne archívne zábery: Staré Mesto v 80-tych rokoch

3) Nový park pre rodiny v Petržalke

Niekoľko desiatok rôznych náučno-zábavných atrakcií určených pre všetky vekové kategórie. Také sú predstavy o vybudovaní náučno-zábavného parku pre rodiny s deťmi, ktorý ma vyrásť na konci Petržalky v tesnom susedstve realitných projektov Južné Mesto a Slnečnice.

Prečítajte si viac v článku tu: V Petržalke má vyrásť najväčší rodinný park na Slovensku

4) Pokračovanie výstavby Starého mosta

Stavebné práce na bratislavskom Starom moste sa podľa magistrátu pohli dopredu. Primátor Ivo Nesrovnal spolu s hlavnou dopravnou inžinierkou Bratislavy Tatianou Kratochvílovou dnes počas kontroly stavby vyjadrili spokojnosť.

Prečítajte si viac v článku tu: Starý most by mal byť definitívne dokončený 15. decembra. Sklz na stavbe je maximálne 21 dní

5) TOP 5 najlepších atrakcií v Bratislave podľa GeoBeats

Ktoré miesta v Bratislave podľa vás najviac zaujímajú zahraničných turistov? Odborný seriál GeoBeats zostavil rebríček piatich najlepších atrakcií, ktoré by mali ľudia v našom hlavnom meste vidieť.

Prečítajte si viac v článku tu: TOP 5 najlepších atrakcií v Bratislave podľa GeoBeats

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM