Rôzne

Čo s riflami, ktoré doslúžili? Vyrobte si z nich denimový batoh alebo nákupnú tašku!

Každý z nás má v skrini kus oblečenia, ktorého sa nevie vzdať aj napriek tomu, že už neslúži svojmu účelu. Môžete z neho ale urobiť nový nositeľný kúsok!

Ilustračný obrázok k článku Čo s riflami, ktoré doslúžili? Vyrobte si z nich denimový batoh alebo nákupnú tašku!
7
Galéria

Oblečenie sa po opotrebovaní nemusí stať odpadom. Dajte mu druhú šancu na život! Ak sa vám táto myšlienka pozdáva, ale neviete ako na to, cez víkend vás to naučia skúsené lektorky v Avione.

Šikovné ručičky

Nenechajte si ujsť zaujímavý workshop NOSENE, ktorý bude prebiehať už počas tohto víkendu. Dve skúsené lektorky vám ukážu, ako si sami môžete vyrobiť úplne nové vecičky z takých, ktoré už doslúžili.

Lektorky vás naučia, ako si vyrobiť denimový batoh alebo praktickú nákupnú tašku zo starých riflových nohavíc alebo obal na mobil či notebook z recyklovanej látky, ktorá vzniká z textilného odpadu.

Šijací stroj, nite, ihly, nožnice aj materiál na prerábanie budú zabezpečené, doneste si len oblečenie, s ktorým chcete pracovať.

NOSENE je názov predajne na križovatke Jesenského a Štúrovej. Je to projekt, v ktorom staré veci získavajú novú šancu na život. Zákazníci si kupujú módu s príbehom, ktorá navyše aj pomáha. Z každého nákupu v NOSENE ide 15 % na podporu organizáciám pomáhajúcim týraným ženám. Nie je sekáč ako sekáč! Všetky kúsky, ktoré si môžete v predajni zakúpiť, sú voňavé a hygienicky čisté.

sobota 10:00 – 18:00 hod., nedeľa 11:00 – 17:00 hod. / Avion Shopping Park Bratislava / vstup voľný

Foto: Dana Kleinert

Recyklované rifle
7
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM