KAW Krimi

VIDEO: Čmárali po trolejbuse, potom dobili vodiča. Polícia hľadá agresívnych "grafiťákov"

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť mužov vo videu, napomôžu k objasneniu tohto skutku.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Čmárali po trolejbuse, potom dobili vodiča. Polícia hľadá agresívnych "grafiťákov"
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti prvého bratislavského okresu aktuálne vyšetrujú okolnosti trestného činu, ktorý sa stal v noci 8. októbra 2020 v jednom z bratislavských trolejbusov. Všetko sa začalo na Suchom Mýte. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Zbili vodiča a utiekli

Vodič autobusu MHD v jeho zadnej časti spozoroval dvoch mužov, pričom podľa pohybov jedného z nich nadobudol podozrenie, že poškodzuje interiér autobusu. Preto autobus na zastávke Kozia odstavil a po tom, ako sa presvedčil o poškodení sedadla rôznymi nápismi a znakmi, vyzval ostatných cestujúcich na vystúpenie a spomínaného muža na zotrvanie vo vozidle do príchodu polície.

„Ten však jeho výzvu neuposlúchol a za pomoci druhého muža z autobusu vystúpili. Keďže vodič sa mu opäť snažil zabrániť v úteku, muž ho napadol úderom do tváre, ktorý mu poškodený opätoval. Následne obaja muži spoločne napadli poškodeného vodiča viacerými údermi päsťou do oblasti hlavy a utiekli z miesta smerom po Godrovej ulici,“ popisuje otrasný prípad polícia.

Po neznámych páchateľoch policajti v súčasnosti pátrajú a vyzývajú k spolupráci aj verejnosť. Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť mužov na záberoch vo videu a pomohli objasniť závažný skutok, oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne na číslo 09610 31 614. Môžete tak urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy facebooku polície.

Policajné VIDEO:

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM