Rôzne

Cestujúcich v bratislavskej MHD čakali teplé deky. Kto pripravil užitočné prekvapenie?

Cesta v často nevykúrenom autobuse môže človeka rozladiť hneď zrána. O pohodu cestujúcich sa postaral zatiaľ neznámy dobrodinec.

Ilustračný obrázok k článku Cestujúcich v bratislavskej MHD čakali teplé deky. Kto pripravil užitočné prekvapenie?
4
Galéria
Zdroj: Revízori Bratislava FB

Bratislavská mestská hromadná doprava vyštartovala cez víkend so zaujímavou výbavou. V niektorých spojoch na cestujúcich čakali na sedadlách pekne zložené teplé deky s nápisom MHDečka.

Neznámy dobrodinec

Miška, jedna z členiek skupiny Revízori Bratislava, ocenila milú pozornosť a k fotografii sedadiel s dekami napísala na sociálnu sieť: „Cez víkend som išla MHDečkou a objavila som toto. Asi sa bratislavská mestská hromadná doprava pripravuje na nasledujúce extrémne mrazy.“

S pochvalou milej pozornosti pre cestujúcich sme sa hneď obrátili na bratislavský dopravný podnik. Odpoveď nás však mierne „schladila“. „Táto iniciatíva nie je na podnet ani so súhlasom Dopravného podniku Bratislava,“ informovala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava, a. s. Adriana Volfová.

Kto teda stojí za milou hrejivou pozornosťou v týchto poriadne mrazivých dňoch, zostáva zatiaľ veľkou záhadou. V každom prípade neznámemu dobrodincovi ďakujeme za všetkých cestujúcich.

Deky v MHD
4
Galéria
Zdroj: Revízori Bratislava FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM