Nina Táborská Iné športy

Bratislavský Telekom Night run opäť nesklamal. Poklona patrí všetkým zúčastneným

Nočný beh v Bratislave má už svoje stabilné miesto v atletickom kalendári. Vďaka svojej neopakovateľnej atmosfére rokmi rastie a stáva sa čoraz viac populárny.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavský Telekom Night run opäť nesklamal. Poklona patrí všetkým zúčastneným
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Šiesty ročník nočného behu Telekom night Run prilákal až 3341 bežcov nie len z Bratislavy. Hoci registrovaných bolo viac ako 4200, účasť aj napriek nepriaznivému počasiu bola stále vysoká. Zúčastnení totiž vedia prečo behajú a ako sa udržia v kondícii.

Bežci sa vydali na trať zo štyroch koridorov a hoci im hustý dážď komplikoval cestu do cieľa, našli sa aj takí, ktorí stihli dobehnúť ešte predtým, ako sa strhla silná búrka.

Svoj titul obhájil minuloročný víťaz Imrich Magyar, ktorý s vynikajúcim časom a veľkým náskokom pred ostatnými bežcami ako prvý prekročil cieľovú čiaru.

Zdolať 10 kilometrovú trať Starým Mestom mu trvalo 32 minút a 39 sekúnd. Na stupienok víťazov sa postavili Pavol Bukovác – druhé miesto a Miroslav Novák, ktorý skončil na treťom mieste.

Prvou ženou v cieli sa stala Petra Fašungová s časom 36:10 a rovnako aj s Luciou Janečkovou, ktorá skončila na druhom mieste obhájili svoje vlaňajšie tituly. Tretie miesto obsadila Dana Janečková.

Ak vás bratislavský Telekom night run láka tiež, no neviete ako začať, Bratislava24.sk vám ponúka zopár cenných rád, aby ste o rok mohli prispieť aj vy svojim časom a stať sa súčasťou nočného behu.

Takto sa v sobotu bežalo nočnou Bratislavou! Tisícky bežcov aj napriek dažďu
12
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM