Rôzne

Bratislavskú Kuchajdu zaplnia dvojčatá a viacerčatá z celého Slovenska

Bratislava bude hostiť rodiny s dvojčatami a viacerčatami z celého Slovenska. V poradí už štvrtý ročník "Celoslovenského stretnutia dvojčiat a viacerčiat s Kamarátom SNOOPYM" sa uskutoční pod záštitou starostu mestskej časti Nové Mesto, Rudolfa Kusého, v areáli Kuchajda v júni.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavskú Kuchajdu zaplnia dvojčatá a viacerčatá z celého Slovenska
Zdroj: TASR

Organizátori majú už teraz prihlásených 245 rodín s dvojčatami a viacerčatami, z toho 11 rodín s trojčatami. Ako každoročne, aj tentoraz očakávajú organizátori nárast počtu registrovaných pár dní pred týmto „dvojičkovým festivalom“, ako ho už mnohí nazývajú.

Generálnym partnerom podujatia je opäť poisťovňa MetLife. „Po minuloročnej úspešnej spolupráci sme sa rozhodli opäť podporiť také výnimočné podujatie pre rodiny, akým celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat nepochybne je. Základom filozofie našej spoločnosti je poskytovanie finančnej istoty, kde zákazník a rodina sú stredobodom pozornosti,“ hovoria zástupcovia spoločnosti MetLife.

Tento rok mnohých prekvapila zmena miesta z Valčianskej doliny pri Martine na Bratislavu. „Vo Valčianskej doline bolo krásne, ale počasie bolo veľmi vrtkavé počas všetkých troch ročníkov, tak sme si povedali, že nastal čas na zmenu miesta. Keďže sa aj náš organizačný minitím ešte viac zúžil, rozhodli sme sa, aj kvôli lepšiemu zázemiu, usporiadať tento ročník práve v Bratislave,“ hovorí Jana Gregorovičová, hlavná organizátorka stretnutia dvojčiat z OPEN PUBLIC PROFILE a zároveň mamička päťročných dvojčiat a šesťročnej dcérky.

Veľkým lákadlom tohto ročníka je účasť najúspešnejších olympijských dvojčiat Petra a Pavla Hochschornerovcov, ktorí spravia pre malých i veľkých prívržencov vodného slalomu autogramiádu.

Prečítajte si tiež: Kristína Farkašová vedie svoje deti k zvedavosti a trpezlivosti

Na stretnutí sú vítané všetky rodiny s dvojčatami či viacerčatami, maličkými či dospelými. „Tak ako každý rok, aj tento rok sa pokúsime prekonať doteraz zapísané slovenské rekordy a vytvoriť nejaký nový, ktorý je zatiaľ prekvapením,“ dodáva J. Gregorovičová.

Počas celého dňa bude prebiehať atraktívny program na pódiu a špecializované aktivity pre deti a rodičov aj v celom areáli. V programe podujatia nájdete obľúbenú detskú pečiatkovú súťaž, laboratórium zvedavých vedcov a Bratislavská šachová akadémia pripraví simultánny turnaj proti majstrovi sveta, a to všetko pod holým nebom.

Ďalej budú pripravené cestovateľské súťaže, pre oteckov a chlapcov bude pripravená prezentácia rodinných modelov áut FORD a testovacie jazdy. Pre mamičky budú zase k dispozícii konzultácie s pediatričkou. Tí najmenší určite ocenia kútik, kde si budú môcť vyskúšať aj novinku – nosič pre dvojičky a to nie ani zďaleka jediný program, ktorý vás čaká.

Stretnutie sa oficiálne začína o 10.00 h, predpokladaný koniec je o 16.00 h. Akciu bude opäť moderovať známy dvojičkovský otecko Juraj Hajdin, partner herečky Kristíny Farkašovej. Vstup na akciu je bezplatný a dobrovoľná je aj registrácia rodín.

Prečítajte si tiež: Neviete ako si spestriť pracovný týždeň? Tieto podujatia vás v hlavnom meste čakajú už oddnes

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM