Správy

Bratislava pokračuje v oprave ciest. Na týchto uliciach počítajte s obmedzeniami

Hlavné mesto pokračuje v rekonštrukciách cestných komunikácií. V súvislosti s opravami ciest sa ale nevyhneme obmedzeniam.

Ilustračný obrázok k článku Bratislava pokračuje v oprave ciest. Na týchto uliciach počítajte s obmedzeniami
5
Galéria
Zdroj: Bratislava - Magistrát

Vodiči v Bratislave musia nielen v najbližších dňoch, ale až do konca roka, rátať s opravou niekoľkých úsekov na bratislavských cestách. Hlavné mesto chce totiž v tomto roku opraviť 27 km ciest, 9 km chodníkov a 19 ník na zastávkach MHD.

Na tieto opravy vyčlenilo 6 miliónov eur z vlastných finančných zdrojov. A tak opravuje ďalšie úseky!

Opravy

Čiastočná uzávierka Drieňovej ulice

Do 27. októbra by mala byť opravená Drieňová ul. (v križovatke so Sabinovskou ul., bodová oprava). Dovtedy počítajte s čiastočnou uzávierkou. Opravuje sa na etapy pravý a ľavý jazdný pruh z dôvodu priečnej nerovnosti cez komunikáciu.

Čiastočná uzávierka Tomášikovej ulice

Počítať treba aj s čiastočnou uzávierkou komunikácie Tomášikovej ul. (v úseku od Seberíniho ul. po Nevädzovú ul. o dĺžke cca 300 m). Z dôvodu opravy priečnej nerovnosti cez komunikáciu je úsek do 30. októbra čiastočne uzavretý.

Čiastočná uzávierka Štefánikovej ulice

Z dôvodu rekonštrukcie objektu Štefánikova 1, ktorý si vo štvrtky v čase od 10:00 do 14:00 hod. vyžaduje pristavenie kontajnera pre stavbu, je do 30. novembra obmedzený úsek na Štefánikovej ulici 1 v Starom Meste v smere do centra mesta pred križovatkou Palisády – pravý jazdný pruh v dĺžke cca 15 m.

Čiastočná uzávierka Budatínskej ulice

Na zastávke Budatínska v Petržalke začalo mesto opravovať povrch zastávky MHD. Práce by mali byť ukončené 19. novembra.

Čiastočná uzávierka Kubačovej ulice

Kubačova ul. je tiež čiastočne uzavretá, a to obojsmerne v úseku od Sadmelijskej ul. po Detviansku ul. Technologická oprava poškodeného krytu vozovky v dvoch etapách potrvá do 5. novembra.

Úplná uzávierka Vrančovičovej ulice

Pozor si dajte na úplnú uzávierku komunikácie Vrančovičova ul. v Lamači (v križovatke Hodonínska – Vrančovičova). Do 25. decembra je ulica z dôvodu realizácie stavebných prác na stavbe „Križovatka Hodonínska – Vrančovičova“ uzavretá.

Čiastočná uzávierka Bratislavskej ulice

Z dôvodu uskutočnenia inžinierskych sietí k stavbe Polyfunkčný súbor – WEST PARK I je čiastočne uzavretá aj Bratislavská ul. v Záhorskej Bystrici (medzi Hodonínskou ulicou a odbočkou na Markízu), a to do 15. novembra.

Čiastočná uzávierka Eisnerovej ulice

Mesto opravuje komunikáciu aj v Devínskej Novej Vsi. Na Eisnerovej ul. (v úseku zastávky MHD (nika) „Milana Marečku“ smer Istrijská ul. v úseku zastávky MHD (nika) „Milana Marečku“ smer centrum v dĺžke 30 m) počítajte do 3. novembra s čiastočnou uzávierkou.

Dopravné obmedzenia
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM