Aktualizované Rôzne Správy

HROZNÁ situácia sa opakuje: Na cestách do Bratislavy sa zdržíte až hodinu a pol!

Najhoršia situácia je v dôsledku obmedzení na diaľnici D2.

Ilustračný obrázok k článku HROZNÁ situácia sa opakuje: Na cestách do Bratislavy sa zdržíte až hodinu a pol!
Zdroj: TASR

Na vjazde do hlavného mesta musia v utorok ráno šoféri rátať s kolónami a so zdržaním od 15 do 90 minút. Informujú o tom viaceré zdroje dopravných informácií.

Za Stupavou 90 minút

Najhoršia situácia je v dôsledku obmedzení na diaľnici D2. „Za Stupavou v smere do Bratislavy je zdržanie do 90 minút, po obchádzkových trasách cez Stupavu a okolo Devínskej Novej Vsi dosahuje zdržanie minimálne 30 minút,“ informuje Stellacentrum. „V úseku medzi Stupavou a Záhorskou Bystricou dosahuje čakanie takmer 30 minút,“ dodáva.

Zelená vlna RTVS na Twitteri oznamuje, že na Slovnaftskej v smere do centra je zdržanie 30 minút, v kolónach na Devínskej ceste či Karloveskej ulici sa čaká okolo 15 minút. Rovnako 15-minútové zdržanie hlásili z úseku pri Petržalke v smere od Rusoviec.

Nehody

„Nehody odstraňujú na D4 za výjazdom zo Stupavy, v smere k automobilke i na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy. Medzi Záhorskou Bystricou a Lamačom sa stali dve nehody a spôsobujú výrazné zdržanie v oboch smeroch,“ dodáva Stellacentrum. Cestujúcim osobnou dopravou zo Záhoria odporúča využiť na cestu do hlavného mesta prejazd cez Pezinskú babu.

Zelená vlna RTVS informuje o kolónach na diaľnici D1 pri vjazde do Bratislavy od Senca. „Havarovalo tam viacero áut, blokované sú dva pruhy, prejazdný je iba odbočovací pruh pred Zlatými pieskami,“ spresňuje Zelená vlna na twitteri.

Viac o doprave v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM