Rôzne Správy

POHROMA sa začala: Vodiči sa na diaľnici D2 v smere do Bratislavy zdržia viac ako hodinu

Na diaľnici D2 v smere zo Stupavy do Bratislavy sa vodiči zdržia zhruba 90 minút, k dispozícii je iba jeden jazdný pruh. Ráno si postáli v kolóne viac ako 2 hodiny.

Ilustračný obrázok k článku POHROMA sa začala: Vodiči sa na diaľnici D2 v smere do Bratislavy zdržia viac ako hodinu
Zdroj: www.bratislavskykraj.sk

Dôvodom obrovskej zápchy sú cestárske práce. Kolóny sa tvoria aj na obchádzkach cez Lamač a okolo závodu Volkswagen Bratislava. Na svojom webe o tom informuje Zelená vlna RTVS.

Obmedzenie na D2 potrvá do konca letných prázdnin. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. „Od pondelka rána (21. 6.) do konca prázdnin bude z dôvodu opravy diaľničného mosta zmena organizácie dopravy na diaľnici D2 – Lamač. V smere z Malaciek do Bratislavy bude premávka vedená iba v jednom jazdnom pruhu, z Bratislavy na Malacky v dvoch jazdných pruhoch,“ priblížila hovorkyňa.

Ďalšie zdržania

Približne 20 minút sa vodiči zdržia pri vstupe do Bratislavy aj na diaľnici D1 v smere zo Senca, kde je na 16. kilometri v pravom pruhu odstavené auto. S rovnakým zdržaním treba podľa Stella centra rátať v Ivanke pri Dunaji v smere do Bratislavy. Zhruba 15 minút si vodiči počkajú v Dunajskej Lužnej smerom do Bratislavy.

Kolóny sa tvoria aj v hlavnom meste. Zelená vlna informuje o 25-minútovej kolóne na Slovnaftskej v smere do centra. Stella centrum hlási zdržanie 25 minút na Hradskej, v smere od Vrakune, 20 minút na Ulici Svornosti a na Popradskej v smere do centra a 15 minút sa vodiči zdržia na Račianskej.

Viac o doprave v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM