Tlačové správy

Bratislava bude patriť deťom aj rodičom. A príde aj Miro Jaroš!

Príďte si užiť posledný deň prázdnin na podujatie, ktoré prináša fantastický program pre všetky vekové kategórie.

Ilustračný obrázok k článku Bratislava bude patriť deťom aj rodičom. A príde aj Miro Jaroš!
13
Galéria
Zdroj: Telekom Detský festival

Telekom Detský festival prichádza tento rok už druhýkrát, no tentokrát v letnej edícii. Ťuki, Zajo Turbo, Miro Jaroš a spol. sa predstavia v posledný deň prázdnin na Námestí M. R. Štefánika pri vašom obľúbenom nákupnom cente Eurovea.

Výbuch

Na pódiu postupne zažijete vystúpenia kúzelníka Peťa šestáka, ktorých vám predvedie svoju magickú šou, tešiť sa môžete na krásny rozprávkový muzikál Nemo a Dory, po ňom si navaríme zdravé maškrty s Mirkou Luberdovou a zašportujeme si so Sport Kids Academy.

Premiérovo si budete môcť pozrieť naživo detskú reláciu Výbuch, ktorá vás svojimi pokusmi zabáva na vašej obľúbenej ŤUKI TV. Roztancujú vás aj lektori a deti z River Park Dance school, s podiatričkou Denisou Mertl sa pozrieme, či má Šašo Luboš správnu obuv a povieme si, ako treba dbať o detské nožičky.

Fantastické zóny

Celé podujatie pri Eurovea vyvrcholí fantastickým koncertom neposlušníka Mira Jaroša, ktorému spoločne pomôžeme pokrstiť jeho nové DVD. Okrem tohto všetkého vás čakajú fantastické zóny plné zábavy a noviniek. Deti sa vyšantia a vy rodičia sa niečo naučíte.

Nezisková organizácia Falck vás naučí, čo robiť keď treba poskytnúť prvú pomoc, v zóne športu so Sport Kids Academy sa dozviete, čo všetko môže ovplyvniť pohyb u detí a v zóne bývania vám predstavíme nové možnosti ako si nájsť svoj vysnívaný domov. Prinášajú vám ju partneri bývania Nová Vlárska Kramáre, Zelené Terasy Devín a Klingerka.

V tejto zóne vás čakajú aj bláznovstvá so Šašom Lubošom. Osviežiť sa budete môcť čerstvými šťavami vo Fresh zóne s partnerom Huawei alebo ochutnať Zlatíčko. V Zóne malých neposlušníkov s Ťukim vás čaká množstvo súťaži v zručnosti a šikovnosti detí a rodičov. Vyhrať budete môcť hodnotné ceny a samozrejme obľúbeného plyšového Ťukiho.

Zdroj: Telekom Detský festival

Zóna malých farmárov

Novinkami letnej edície podujatia Telekom Detský festival bude Zóna malých farmárov so Svetom bedničiek, kde si budete môcť spolu so svojimi detičkami zasadiť rastlinky a naučiť sa ako sa o ne starať. Druhou novinkou bude Wellness zóna, kde vám Wellness Hotel Patince prinesie starostlivosť v podobe masáží a kozmetiky najmä pre rodičov.

Ďalšou zaujímavou zónou bude Zóna zážitkov s Tui a Creative zóna, ktorú pripraví Panta Rhei. Deti si môžu zajazdiť na parádnych autíčkach a dospelí si pozrieť tie ozajstné, ktoré vystaví Auto-Impex Bratislava. Staršie deti si prídu na svoje v parádnej Xbox Zóne, kde ich čaká 9 herných stojanov. Na podujatí budete môcť stretnúť aj Hurvínka, ktorý práve prichádza do kín.

Pamätná fotka

Generálny partner podujatia spoločnosť Slovak Telekom okrem svojho krásneho kamiónu zborí všetky mýty a pripraví pre vaše deti cukrovú vatu, o ktorej sa dozviete, že nie je až taká nezdravá ako sa na prvý pohľad zdá. Taktiež si budete môcť urobiť pamätnú fotku pri fotostene alebo vyhrať jednu z fantastických cien v tombole, ako napríklad hernú konzolu Xbox, Happy-vak a DVD Mira Jaroša, domácu tlačiareň na fotky a ďalšie.

Posledný deň prázdnin je deň, ktorý si jednoducho musíte prísť do Eurovea užiť s nami. Chcete vedieť viac? Sledujte nás na facebooku Telekom Detský festival alebo na webe www.detskyfest.sk. Teší sa na vás Ťuki, Zajo Turbo a všetci ostatní, ktorí pre vás tento krásny festival spestria krásnym programom.

Podujatie sa koná s podporou mesta Bratislava a v spolupráci s nákupným centrum Eurovea, ktoré vám prináša aj známu moderátorku Lenku Šóošovú, ktorá vás bude počas celého dňa sprevádzať.

(PR správa)

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM