Rôzne

Bory Business Park láka na showroom, kancelárie a sklady pod jednou strechou

Obchodná zóna Bory sa rozrastie o Bory Business Park. Variabilné a moderné priestory majú ponúknuť nielen podnikateľské príležitosti, ale aj širokú ponuku pre zákazníka.

Ilustračný obrázok k článku Bory Business Park láka na showroom, kancelárie a sklady pod jednou strechou
8
Galéria
Zdroj: Penta Investments, s. r. o.

Lokalita Bory sa rozrastie o Bory Business Park, ktorý bude súčasťou obchodnej zóny. Projekt prináša koncepciu, ktorá podľa slov developera doteraz na bratislavskom realitnom trhu chýbala.

Kancelárie aj sklady

Bory Business Park by sa mal stať ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú obchodné priestory s možnosťou kombinácie showroomu, kancelárií a skladov pod jednou strechou, čo by malo ponúknuť vhodné podnikateľské príležitosti pre predajcov a výrobcov z rôznych odvetví maloobchodu i veľkoobchodu.

Flexibilné priestory si podnikatelia budú môcť prispôsobiť tak, aby vyhovovali biznisu, a zákazníkovi zároveň poskytli širokú ponuku služieb pod jednou strechou. „Architektonické stvárnenie jednotlivých objektov umožňuje maximálnu mieru prezentácie produktov zákazníkom a ich vnútorná dispozícia zabezpečuje predajcom maximálnu flexibilitu pri tvorbe interiéru podľa vlastných potrieb,“ priblížil developer.

Projekt počíta s prenajímateľnou plochou celkovo 30-tisíc metrov štvorcových, ako aj s parkovacími miestami, ktorých by malo byť 480.

Bory Business Park
8
Galéria
Zdroj: Penta Investments, s. r. o.
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM