Krimi

Neuveriteľná drzosť! Pendlerka chcela prejsť cez hranice s falošným testom

Pendlerka sa preukázala policajtom falošným potvrdením o negatívnom výsledku antigénového testu na hraničnom priechode Jarovce - Kitsee.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľná drzosť! Pendlerka chcela prejsť cez hranice s falošným testom
Zdroj: TASR/Vladimír Benko

Polícia vopred avizovala, že bude vykonávať sprísnené intenzívne kontroly. Včera (17.2.) im chcela prejsť cez rozum nezodpovedná žena.

Sfalšovaný

„Štátna príslušníčka Slovenskej republiky im predložia ako doklady potvrdzujúce, že je pendlerka, doklad totožnosti, potvrdenie od zamestnávateľa o výkone práce na území Rakúskej republiky a potvrdenie o negatívnom výsledku antigénového testu na ochorenie COVID-19,“ píšu policajti na svojom facebooku.

Ako dodávajú, na prvý pohľad sa zdalo všetko v poriadku, no keď sa prizreli bližšie, všimli si, že antigénový test je sfalšovaný.

„Policajti vodičku z dôvodu vecnej a miestnej príslušnosti odovzdali kolegom z obvodného oddelenia Policajného zboru Rusovce na ďalšie konanie,“ spresnila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová..

Bárdyová podotkla, že polícia zapája do intenzívnych kontrol v súvislosti s dodržiavaním opatrení policajtov rôznych zložiek. „Dopravných, poriadkových, železničných a podľa potreby aj ďalších,“ doplnila.

NO A ČO, ŽE V NEMOCNICIACH ZOMIERAJÚ ĽUDIA, JA IM PREJDEM CEZ ROZUM: PENDLERKA CHCELA CEZ HRANICE PREJSŤ S FALOŠNÝM...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, February 18, 2021

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM