Rôzne

Rýchlo a zbesilo: V seneckom aquaparku sa konali majstrovstvá Slovenska v jazde na tobogáne

Športová disciplína si postupne našla svojich priaznivcov nielen medzi mládežou, ale aj dospelými. Súťažilo sa v troch kategóriách – juniori, dospelí muži a dospelé ženy.

Ilustračný obrázok k článku Rýchlo a zbesilo: V seneckom aquaparku  sa konali majstrovstvá Slovenska v jazde na tobogáne
9
Galéria
Zdroj: TASR

Majstrovstvá Slovenska v toboganovaní majú svojich víťazov. Už po 11. raz sa konali v nedeľu v seneckom akvaparku. Zúčastnilo sa na nich 68 pretekárov. Za organizačný tím o tom informovala Katarína Blahútová.

Obhájil titul

„Titul Majster Slovenska 2019 v jazde na 103 metrov dlhom tobogane si odniesol opäť Marek Dugovič zo Šenkvíc. V tejto disciplíne získal svoje tretie prvenstvo. Síce titul obhájil, ale s časom 11,9 sekundy sa mu tentoraz nepodarilo prekonať rekord 11,8 sekundy, ktorý mu zabezpečil minulý rok aj zápis do Slovenskej knihy rekordov,“ priblížila.

Ako pokračovala, táto športová disciplína si postupne našla svojich priaznivcov nielen medzi mládežou, ale aj dospelými. Súťažilo sa v troch kategóriách – juniori, dospelí muži a dospelé ženy.

Na súťažiacich zo Slovenska, Česka, Rakúska a Švajčiarska dohliadali komisári zo Slovenských rekordov Igor Svítok a Roman Farkaš.

Majstrovstvá Slovenska v toboganovaní majú svojich víťazov
9
Galéria
Zdroj: AQUAPARK SENEC

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM