Rôzne Správy

Ako budú otvorené pošty? Počas leta sa do niektorých pobočiek nedostanete

Slovenská pošta počas letného obdobia upravuje otváracie hodiny vybraných pôšt a pristupuje k dočasnému zatvoreniu vybraných pobočiek.

Ilustračný obrázok k článku Ako budú otvorené pošty? Počas leta sa do niektorých pobočiek nedostanete
Zdroj: TASR

Slovenská pošta počas letného obdobia upravuje otváracie hodiny vybraných pôšt a pristupuje k dočasnému zatvoreniu vybraných pobočiek.

Zmena otváracích hodín

„Dôvodom pre uvedenú úpravu je vytvorenie podmienok pre plánované čerpanie dovoleniek zamestnancov. Slovenská pošta využíva prevádzkovo menej náročné obdobie roka s priemerne najnižším počtom zákazníkov, aby koncentrovala zamestnancov na rozhodujúce pošty s dlhšími otváracími hodinami a vyššou návštevnosťou,“ informovala Bratislava24.sk hovorkyňa Slovenskej pošty a. s., Martina Macková.

Úpravy otváracích hodín sú naplánované do 30. septembra 2018. Zoznam pôšt, ktorých sa toto obmedzenie dotkne, je dostupný na webovej stránke Slovenskej pošty www.posta.sk v časti Aktuálne, alebo TU v časti Obmedzenia prevádzky.

Ako ďalej informovala Martina Macková, zoznam bude aktualizovaný raz týždenne a bude sa operatívne meniť podľa aktuálnej situácie na poštách. V rámci jednotlivých pobočiek bude zabezpečené informovanie zákazníkov prostredníctvom vývesiek.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM