Rôzne

Zistili sme za vás: Ako budú otvorené obchody počas dušičkových sviatkov?

Prehľad otváracích hodín známych hypermarketov a supermarketov na Sviatok všetkých svätých a Pamiatku zosnulých.

Ilustračný obrázok k článku Zistili sme za vás: Ako budú otvorené obchody počas dušičkových sviatkov?
6
Galéria

Prvého novembra bude Sviatok všetkých svätých, druhého zase Pamiatka zosnulých. Počas týchto dní budú Slováci spomínať na svojich zosnulých. Ako budú otvorené obchody?

Nakúpte si včas!

V piatok, na Sviatok všetkých svätých, zostanú obchody zatvorené. Vzhľadom na to, že ide len o jeden jediný deň v týždni, kedy si potraviny v obchodoch nenakúpite, nemala by to byť zase taká katastrofa. Človek ale nikdy nevie, a tak odporúčame nenechávať nákupy na poslednú chvíľu. Mohlo by sa totiž stať, že v supermarkete zažijete skutočný boj o rožky!

Ak sa vám ale z nejakého dôvodu nepodarí nakúpiť si potraviny na voľný deň včas, môžete si v piatok odskočiť na najbližšiu čerpaciu stanicu. Mnohé z nich už v súčasnosti ponúkajú viac ako len obložené bagety. Dostanete tam mlieko, pečivo alebo mäsové výrobky. Rovnako otvorené zostanú aj prevádzky rýchleho občerstvenia a reštaurácie.

Tesco, Lidl, Kaufland, Billa, Terno, ako aj COOP Jednota budú v piatok 1. novembra 2019 zatvorené. Potraviny Delia budú tiež zatvorené, otvorené budú len predajne Bratislava – Dúbravka (M. Schneidera Trnavského – LUKOIL) a Bratislava – Pálenisko (Slovnaftská – LUKOIL).

Počas 2. novembra, na Pamiatku zosnulých, budú Tesco, Lidl, Kaufland, Billa, Terno, ako aj COOP Jednota opäť otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Čo sa týka nákupných centier, 1. novembra budú otvorené len vybrané reštaurácie a služby.

Obchody
6
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM