Rôzne

0 euro souvenir bankovka s Bratislavským hradom sa vypredala už v prvý deň predaja!

Záujemcovia sa ihneď po otvorení zberateľských dní vrhli na automaty. Bankovka s vyobrazením Bratislavského hradu sa vypredala za necelých 6 hodín!

Ilustračný obrázok k článku 0 euro souvenir bankovka s Bratislavským hradom sa vypredala už v prvý deň predaja!
5
Galéria
Zdroj: Euro Souvenir Slovensko

Na tohtoročných Bratislavských zberateľských dňoch ste si mohli zakúpiť vzácnu bankovku s vyobrazením Bratislavského hradu, s 0 eurovou hodnotou. Aj vďaka chybičke krásy bol o suvenír enormný záujem!

Vzácny suvenír

Akonáhle sa otvorili brány Bratislavských zberateľských dní, záujemcovia o jediný suvenír, ktorého hodnota časom narastá, sa okamžite vrhli na predajné automaty s bankovkami. K automatom sa tvorili niekoľkometrové rady a ľudia netrpezlivo čakali na svoj úlovok.

0 euro souvenir s Bratislavským hradom sa vypredal za necelých 6 hodín! Našli sa, žiaľ, aj špekulanti, ktorí si údajne vystáli rad aj niekoľkokrát. Dnes sa už sa na internete objavili inzeráty, v ktorých si za suvenír pýtajú stovky eur.

Ak sa vám niektorý zo série suvenírov neušiel, nezúfajte. Stále je nádej. „Hrad Červený Kameň sa robí dotlač. Ďalšie sa ešte len pripravujú do predaja. Prvé série sa pripravovali v čase keď SNP, čiže keď si nikto netrúfol tipovať aký bude záujem. Treba chvíľu počkať, prídu dotlače niektorých prvých vydaní, nové bankovky s vyššími nákladmi. Predaj sa ešte len začína. Je plánovaných cca 13 bankoviek, takže nás všetko ešte len čaká,“ informoval Euro Souvenir Slovensko.

Suvenírový a zberateľský fenomén 0 Euro Souvenir pochádzajúci z Francúzska sa dostal už aj na Slovensko. Po pamätníku Slovenského národného povstania v Banskej Bystrici a Hrade Červený kameň dostal „svoju“ bankovku aj Bratislavský hrad. Čoskoro si zberatelia budú môcť zakúpiť aj bankovky s vyobrazením Košíc, ZOO Košice a Banskej Bystrice.

0 euro souvenir bankovka s Bratislavským hradom sa vypredala
5
Galéria
Zdroj: Euro Souvenir Slovensko
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM