Rôzne

Zabavte sa v mexickom štýle: Čaká na vás tequilový zážitok, kokteily a šarmantní hostia

Obyčajný sychravý štvrtkový večer v Bratislave sa môže zmeniť na originálny výlet za hranice všedných dní.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte sa v mexickom štýle: Čaká na vás tequilový zážitok, kokteily a šarmantní hostia
Zdroj: Acan Premium Spirits

V Bratislave bude horúco. Slnečné lúče nebudú sálať z oblohy, budú však v kvapalnom skupenstve. Príďte si vychutnať jedinečný tequilový zážitok, kokteily a šarmantných hostí z Mexika!

Zábava s tequilou

Obyčajný sychravý štvrtkový večer v Bratislave sa môže zmeniť na originálny výlet za hranice všedných dní. Stačí zavítať do showroomu Acan 44 Premium Spirits na Vysokej 16 a užívať si. Mexická noc – LA NOCHE MEXICANA – sľubuje ochutnávku prémiových tequíl, kokteilov a likérov.

Rôzne značky tequily predstaví dvojica tých najpovolanejších, Abraham Olivares Alba a Alejandro Michel. Obom v žilách koluje nefalšovaná mexická krv a obaja zasvätili svoje životy tequile. Prvý sa do nej zamiloval počas štúdia na univerzite v Guadalajara de Capital of Jalisco, teda v rodisku tequily.

Dôkazom toho, že je to láska na celý život, je, že unikátny mexický destilát z agáve importuje do Európy už 23 rokov.

Tequila je jeden z najzábavnejších drinkov s obsahom 38 – 40 % alkoholu, ktorý je vyrobený z Agave tequilana. Každá fľaša originálnej tequily by mala mať označenie NOM – Norma Oficial Mexicana. Je to ochranná značka, ktorá znamená, že tequila bola vyrobená v jednej z piatich povolených oblastí – na celom území štátu Jalisco a vo vymedzených oblastiach štátov Tamaulipas, Nayarit, Guanajuato a Michoacán.

Čistý spirit aj kokteily

Počas mexického večera budú mať návštevníci showroomu Acan 44 Premium Spirits šancu ochutnať niekoľko noviniek. Všetky čisté aj v kokteiloch. Vyznávači sladších chutí a nižšieho obsahu alkoholu si prídu na svoje degustovaním Kalore likérov, konkrétne Licor de Cafe Kalor a Licor de Cafe Kalore al Tequila.

„Niektorí Bratislavčania si možno ešte pamätajú, že na Vysokej 44 bývala vychýrená vináreň. Veľmi sa teším, že aj týmto unikátnym mexickým večerom sa nám podarí napĺňať náš cieľ, opäť oživiť toto voľakedy slávne miesto,“ skonštatoval A. Slávik z marketingu spoločnosti Acan Premium Spirits..

Kto mexickú noc nezažije, lebo tequila nie je práve pre neho, alebo mu nevyhovuje termín, má mnoho iných možností. Unikátne miesto v centre Bratislavy je pre záujemcov k dispozícii aj inokedy – vždy sa tu od zasvätených dozviete nejaké zaujímavosti o atraktívnych značkách, ktoré je navyše možné pred kúpou aj ochutnať.

štvrtok 24. októbra / Vysoká 16 / vstup voľný

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM