Aktualizované Správy

Za Blatným sa zrazil kamión s dvoma dodávkami, úsek je neprejazdný

Počas rannej nehody sa z piatich účastníkov nehody ľahko zranili dvaja.

Ilustračný obrázok k článku Za Blatným sa zrazil kamión s dvoma dodávkami, úsek je neprejazdný
3
Galéria

Za Blatným v smere z Trnavy do Bratislavy havaroval v skorých ranných hodinách kamión, ktorý sa zrazil s dvoma dodávkami. Z piatich účastníkov nehody sa ľahko zranili dvaja. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Na mieste sú hasiči

„Hasiči na mieste vykonali protipožiarne opatrenia a zasypávajú uniknutú naftu na vozovke,“ uviedlo operačné stredisko. Na mieste zasahuje päť hasičov s dvoma kusmi techniky.

Podľa Stellacentra je úsek neprejazdný, premávku polícia odkláňa cez Senec, potrebné je rátať so zdržaním zhruba 90 minút. Polícia na svojom profile na sociálnej sieti uvádza, že premávka sa bude uvoľňovať postupne, najprv cez krajné pravé pruhy v oboch smeroch.

Úsek je prejazdný

Premávka v úseku 29 km diaľnice D1 v smere do Bratislavy je sprejazdnená vo všetkých jazdných pruhoch. Informoval o tom Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. V smere do Trnavy je z dôvodu odstraňovania následkov tejto udalosti aj naďalej prejazdný len jeden jazdný pruh.

Stellacentrum upozorňuje vodičov, že v tejto oblasti je potrebné aj naďalej rátať s dlhými kolónami a zdržaním.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM