Kultúra Rôzne

Vydajte sa na púť po modranských pivničkách s pohárom dobrého vínka

Ak patríte k tým, ktorí nikdy nepohrdnú pohárom kvalitného vína, určite by ste nemali zmeškať 15. ročník obľúbeného podujatia - Deň modranských pivníc.

Ilustračný obrázok k článku Vydajte sa na púť po modranských pivničkách s pohárom dobrého vínka
11
Galéria
Zdroj: Deň modranských pivníc

Cesty všetkých milovníkov vína sa po roku opäť stretnú v Modre. V sobotu 14. apríla bude v mestečku na úpätí Malých Karpát na programe už tradičný Deň modranských pivníc 2018. Prežite príjemné popoludnie v kruhu priateľov, v neopakovateľnej atmosfére starých pivníc a pri pohári chutného vínka.

Vinohradnícke mesto

V mestečku len kúsok od Bratislavy si pochutnáte na výbornom víne, regionálnej gastronómii a zároveň môžete spoznať zákutia Modry a nahliadnuť do života vinárskych rodín formovaných po generácie vínnou kultúrou Malých Karpát.

V rámci púte po modranských pivniciach zavítate nielen do starobylých pivničiek, ale aj do charizmatických vinohradníckych dvorov či vinárni. Môžete degustovať biele i červené vína od 44 miestnych vinárov.

Rezervujte si vstupenky

Modranské pivnice otvoria svoje brány o 13:00 hod. a akcia potrvá do 22:00 hod. Vstupenky si môžete rezervovať TU. Za jednu vstupenku zaplatíte 29 eur. V ponuke sú aj výhodne vstupenky pre pár za 45 eur.

V cene vstupenky je degustačný pohár, kapsička na pohár s keramickým logom podujatia, katalóg so zoznamom vinárov a nimi ponúkaných vín, orientačná mapku podujatia, bezplatná kyvadlová preprava autobusom, bonus na nákup vína v hodnote 5 eur a 50 degustačných lístkov v celkovej hodnote 12,50 eur, slúžiacich ako platidlo za vzorky vín.

14. apríl / od 13:00 do 22:00 hod. / Modra

Deň modranských pivníc
11
Galéria
Zdroj: FB Deň modranských pivníc
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM