Rôzne

Na Rožňavskej pozor! Ulica je kamiónmi zablokovaná aj dnes

Autodopravcovia by sa vo štvrtok mali opäť stretnúť s vedením Ministerstva financií SR, aby rokovali o svojich požiadavkách.

Ilustračný obrázok k článku Na Rožňavskej pozor! Ulica je kamiónmi zablokovaná aj dnes
16
Galéria

Polícia upozorňuje vodičov na úplné zablokovanie cesty na Rožňavskej ulici v smere do mesta v čase ohláseného zhromaždenia autodopravcov. Blokácia potrvá približne od 10:00 do 11:00 hod. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

Obmedzenia počas celého dňa

„S dopravnými obmedzeniami v danom úseku je však potrebné počítať počas celého dňa, preto vodičom odporúčame, aby sa mu podľa možnosti vyhli a na prejazd využili alternatívne trasy,“ približuje hovorkyňa.

Štrajk autodopravcov trvá od utorka (7. 1.) v Bratislave, Košiciach aj na Orave. Únia autodopravcov Slovenska (UNAS) konštatuje, že štrajk považuje za krajné riešenie a hovorí o drasticky sa zhoršujúcom podnikateľskom prostredí autodopravcov. Tí by sa vo štvrtok mali opäť stretnúť s vedením Ministerstva financií SR, aby rokovali o svojich požiadavkách.

Štrajk Únie autodopravcov Slovenska (UNAS) v Bratislave
16
Galéria
Zdroj: TASR

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM