Rôzne

VIDEO: Tohtoročný Gurmán Fest Bratislava pripravil jedinečné menu zážitkov plných chutí

V Sade Janka Kráľa to od piatkového poobedia rozvoniava sladkými aj slanými špecialitami. Nechýba ani kvalitné pivko či pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Tohtoročný Gurmán Fest Bratislava pripravil jedinečné menu zážitkov plných chutí
20
Galéria

Čo už môže byť lepšie ako prežiť skvelý deň v prostredí najkrajšieho sadu v Bratislave a pri tom ochutnávať špeciality od najlepších reštaurácií a šéfkuchárov z celého Slovenska?

Dobrú chuť!

Sadom Janka Kráľa sa od piatka nesú vône burgerov, pečeného mäska, palaciniek aj varenej čokolády. Svoj obed či večeru si môžete vychutnať na niekoľkých terasách alebo na tráve, v tieni stromov. Deti si môžu energiu vybiť na nafukovacom hrade a iných atrakciách, slečny sa môžu dať tetovať hennou a pre pánov je pripravená výstava automobilov.

Po dobrom jedle môžete navštíviť chill-out zónu v dovolenkovom retro štýle, kde si môžete vychutnať trojchodové pivné menu doplnené slovenským pivom. Pre tých náročnejších sú pripravené praktické prezentácie správneho čapovania piva, podávania cideru a noviniek z pivného sveta.

Ani tento rok nechýbajú zaujímavé prezentácie zo sveta kulinárskych špecialít, kde sa dozviete, čo je nové vo svete gastronómie, aké sú trendy v pečení či nové postupy vo varení, aké nové nápoje či produkty si pre nás pripravili vinári, barmani a farmári. Desiaty ročník Gurmán Fest Bratislava v Sade Janka Kráľa prezentuje reštaurácie, šéfkuchárov, vinárov, farmárov, predajcov rôznych delikates.

Gurmán Fest bude v Sade Janka Kráľa ešte dnes, a to do 20:00 hod. Program festivalu nájdete TU.

Na Gurmán Feste môžete platiť iba Gurmán kartou. Cena jednodňovej je 13 eur, trojdňovej 14 eur. Na karte máte po zakúpení kredit 10 gurmánov (1 gurmán = 1 euro). Kartu si môžete následne dobíjať a po odovzdaní karty vám zostatok vrátia.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM