Samospráva

V Karlovej Vsi môžu obyvatelia hlasovať o budúcnosti mestskej časti

Karlovešťania môžu vyjadriť svoj názor o budúcom smerovaní mestskej časti prostredníctvom dotazníka, ktorý vyplnia v tlačenej forme alebo prostredníctvom internetu.

Ilustračný obrázok k článku V Karlovej Vsi môžu obyvatelia hlasovať o budúcnosti mestskej časti
Zdroj: TASR

Obyvatelia mestskej časti Bratislava-Karlova Ves sa môžu do piatku 15. apríla zapojiť do príprav strategického dokumentu s názvom Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja na roky 2016–2023.

„Od obyvateľov sa chceme dozvedieť, čo im najviac chýba, či obchodné prevádzky, parky, športoviská, alebo chcú rozšíriť spektrum sociálnych služieb. Bude nás zaujímať, ako hodnotia verejné priestranstvá, dopravu, parkovanie a životné prostredie,“ vysvetlila starostka bratislavskej Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Obyvatelia odpovedia na 14 otázok.

V Programe hospodárskeho a sociálneho rozvoja budú zahrnuté dlhodobé vízie rozvoja Karlovej Vsi, ciele, ktoré chce mestská časť dosiahnuť, ale aj konkrétne aktivity, ktoré podnikne na ich realizovanie.

Dotazník nájdu obyvatelia Karlovej Vsi v oficiálnych novinách mestskej časti Karlova Ves – Noviny všetkých Karlovešťanov, aj na oficiálnej webstránke Karlovej Vsi.

Dotazník je určený všetkým, ktorí trvale alebo prechodne žijú v mestskej časti Bratislava-Karlova Ves a majú viac ako 16 rokov.

V prípade, že obyvatelia vyplnia papierovú formu dotazníka, odovzdať ho môžu v sídle Miestneho úradu, v Miestnej knižnici na Jurigovom námestí, v Karloveskom centre kultúry, prípadne v materských školách, denných a rodinných centrách na území Karlovej Vsi.

Prečítajte si aj: Na Františkánskom námestí je čulý ruch. Mesto začalo s výsadbou nových stromov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM