ELA Rôzne Správy

Ultralacný reťazec Action sťahuje z predaja nebezpečný tovar: Rodičia, pozor, ak ste ho kúpili!

Na Slovensku nedávno otvorili prvé prevádzky diskontný reťazec Action, ktorý ponúka najmä potreby do domácnosti, ale aj vybraný tovar z elektroniky za výhodne ceny.

Ilustračný obrázok k článku Ultralacný reťazec Action sťahuje z predaja nebezpečný tovar: Rodičia, pozor, ak ste ho kúpili!
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Action, ktorý prišiel na slovenský trh pred mesiacom, upozornil na svojom webe na dva výrobky, ktoré môžu byť pre spotrebiteľov nebezpečné.

Zákazníci v Action nájdu v predajniach širokú a obmieňajúcu sa ponuku viac ako 6 000 produktov v 14 kategóriách, z toho 1 500 najpredá­vanejších produktov má cenu pod 1 euro.

Reťazec ale upozorňuje, že sťahuje nebezpečný výrobok. Varovanie sa týka produktu diaľkový ovládač Peppa. „Spoločnosť Eldohm sťahuje z predaja produkty s číslom 22706/3012316 a 22715/3012316, ktoré sa predávali od decembra 2022 do marca 2023,“ uvádza reťazec.

„Bezpečnostná kontrola tohto produktu ukázala, že tlačidlá sa môžu pri použití sily vytiahnuť, čo môže pre deti predstavovať nebezpečenstvo udusenia,“ vysvetľuje dôvod stiahnutia Action.

V prípade, že vlastníte vyššie uvedené produkty s kombináciou uvedeného modelu a čísla šarže, obchod odporúča, aby ste produkt okamžite prestali používať.

Číslo modelu je uvedené na zadnej strane produktu na puzdre batérie. Číslo modelu, čiarový kód a číslo šarže sú uvedené na obale produktu.

„Tento produkt sa predával od decembra 2022. Prosíme vás o vrátenie produktu do predajne Action. Bude vám vyplatená celá kúpna cena produktu aj bez dokladu o kúpe,“ dodal obchod.

Súvisiace články

Otvorenie prvého obchodu reťazca Action
28
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM