Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Zásah kukláčov v Eurovea, školský Barber salón aj nová mestská pláž

Uplynulý týždeň bol bohatý na zaujímavé udalosti. Prečítajte si, čo vás v hektike minulých dní zaujalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Zásah kukláčov v Eurovea, školský Barber salón aj nová mestská pláž
6
Galéria

V nákupnom centre Eurovea zasahovali kukláči

Išlo o akciu Národnej jednotky finančnej polície NAKA v súčinnosti s Colným kriminálnym úradom Finančnej správy SR. Polícia SR o tom informovala prostredníctvom svojej sociálnej siete.

Na čo bol zásah zameraný sa dozviete TU:

V Bratislave otvorili školský Barber salón. Zručnosť študentov vyskúšal aj župan J. Droba

Barber salón otvorili v pondelok 12. marca v priestoroch Strednej odbornej školy kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2. Nový salón v priestoroch župnej školy bude ponúkať služby pánskeho kaderníctva a holičstva, teda strihanie, holenie, úpravy brady a fúzov, tak pre študentov, ako aj pre verejnosť. Žiaci si tak v praxi overia svoje vedomosti a vyskúšajú zručnosti.

Muž z Devínskej Novej Vsi zjedol ihličie a plody tisu: V nemocnici zomrel!

Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia 35-ročného muža, ktorý zomrel v nemocnici po tom, čo zjedol ihličie a plody tisu obyčajného. Dôvodom privolania hliadky policajného zboru bolo agresívne správanie, zároveň vzniklo podozrenie, že muž by mal byť pod vplyvom omamných psychotropných lá­tok.

Budovu Najvyššieho súdu evakuovali kvôli anonymnej bombovej hrozbe

Nakoľko oznamovateľ presne nešpecifikoval adresu konkrétneho súdu, policajti vykonali v priestoroch súdov na území hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy všetky potrebné opatrenia za účelom ochrany života, zdravia a majetku občanov.

Ako akcia dopadla, sa dozviete TU.

Pláž Lido sa stane skutočnosťou. Mesto dalo projektu zelenú

Na pravom brehu Dunaja, medzi Starým mostom a Prístavným mostom, sa kedysi rozprestierala verejná pláž Lido aj s kúpaliskom. Bolo to obľúbené výletné miesto mnohých Bratislavčanov, ktorí si tam mohli zaplávať priamo v Dunaji. Pláž zanikla koncom 70. rokov minulého storočia a momentálne je spomínaný priestor v úbohom stave. Svitá však na lepšie časy a v blízkej budúcnosti by sme sa mohli dočkať obnovy legendárnej pláže.

Otvorenie školského barber salóna
11
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM