Rôzne

TIPY NA SILVESTROVSKÉ OSLAVY: Kde to bude v meste najviac žiť?

Chcete sa v Bratislave na SIlvestra zabaviť alebo si vychutnať polnočný ohňostroj a neviete kde? Tu je niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA SILVESTROVSKÉ OSLAVY: Kde to bude v meste najviac žiť?
10
Galéria
Zdroj: TASR

Silvester v centre a na nábreží

Zábava v centre mesta pod holým nebom na Hviezdoslavovom námestí je pripravená od 21:30 a potrvá až do 2:00. Ak chcete vymeniť petardy za zážitok z mestského ohňostroja, ste srdečne vítaní! Oslava Silvestra s mestom Bratislava a spoločné odpočítavanie posledných sekúnd starého roka bude na Námestí Ľudovíta Štúra. Polnočný ohňostroj bude odpálený tradične z lode uprostred rieky aj s hudobnou kulisou. Organizované podujatie vytvára bezpečné prostredie bez rizika úrazov a vítať Nový rok sa bude v priateľskej atmosfére.

Na druhý deň, na Nový rok armáda odpáli 20 delostreleckých sálv o 14:00 h z Tyršovho nábrežia pri príležitosti výročia vzniku Slovenskej republiky. Hviezdoslavovo nám., Nám Ľ. Štúra, nábrežie Dunaja / od 21:30 hod. / Vstup voľný

Silvester v KC Dunaj

O veselú silvestrovskú náladu sa postará Lomnické čháve z Veľkej Lomnice, DJ Julah, perkusionista z ethno bandy Capre a DJ Matthew. Prípitok a kapustnica budú na terase s najlepším výhľadom na Bratislavský hrad, mestské strechy a ohňostroj nad riekou.

KC Dunaj / od 18:00 / Vstupné 29 + 4 eur

Zrkadlový Silvester

Silvestrovská zábava v Zrkadlovom háji! Swing, tradičný jazz, latino pre dobrú náladu – Vlado Vizár Jazz Quartet. Tanečná zábava so skupinou Akcent Live. DJ. K tomu Silvester TV Senzi na veľkom plátne. Organizátori tvrdia: „Doneste si pre seba aj susedov, od pagáčov po rezne, ale aj krčmárke dajte zarobiť!“

Dom kultúry Zrkadlový háj / od 19:00 / Vstupné: 15€

Silvester v Calabrii

Silvester je najobľúbenejšia noc v roku aj v tanečnom klube v Petržalke za Starým mostom. Party sa bude začínať už od ôsmej večer

Calabria – Farského 24 pri TPD / od 20:00 / Vstupné 14,90€

Orientálna Silvestrovská párty

Nemáte ešte program na Silvestra a všetky chaty alebo podniky sú už rezervované? Skúste osláviť koniec starého roka netradične na Orientálnej silvestrovskej párty v arabskej reštaurácii Jasmin Al Shaam na Vysokej. Súčasťou programu bude aj tombola a brušné tance.

Jasmin Al Shaam na Vysokej 19 / Vstupné: 40 eur

Silvestrovská zábava v The Taste – Wine&Food

Silvestrovská zábava bez vstupného, s polnočnou kapustnicou, stredoeurópskou tradičnou kuchyňou, s barom plným rozmanitých drinkov a najširšou vínnou kartou a ponukou vín “po pohári” na Slovensku.

The Taste – Wine&Food, Laurinská 8 / Bez vstupného

Zdroj: YouTube.com

Silvestrovský koncert SND

Zaznejú árie z diel talianskych a francúzskych skladateľov, aj nesmrteľné operetné melódie. Popri sólistoch a orchestri Opery SND vystúpi aj zbor prvej opernej scény. Silvestrovské koncerty zaznejú pod taktovkou Ondreja Olosa.

Opera SND / 16:00 20:00 / Vstupné: 30€ – 50€

Silvestrovský koncert Slovenskej filharmónie

Budú znieť diela nabité pozitívnou energiou a optimizmom (Jacques Offenbach, Piotr Iľjič Čajkovskij, Johann Strauss) aj Habanéra Carmen z opery Georgesa Bizeta, ária Toscy od Pucciniho či z Cileovej opery o Adriane Lecouvreur. Zaznie aj predohra k operete Netopier, Na krásnom modrom Dunaji aj Radeckého pochod od Johanna Straussa ml. Slovenská filharmónia sa predstaví pod vedením Rastislava Štúra, Jolana Fogašová – soprán.

Slovenská filharmónia / 16:00 / Vstupné: 25 – 30€

Silvester All inclusive v La Bombe

Koniec roka sa aj tento rok bude niesť v rytme energického tanca. V tanečnom klube La Bomba na vás čaká úžasná silvestrovská párty s nenapodobniteľnou atmosférou. Prídite si užiť koniec roka tak, že nebudete chcieť, aby sa začal ten nový!

La Bomba Prievozská 18 / od 21:00 / Vstupné: 60

Silvester vo Fuge

Už ťa nebaví sedieť nudný Silvester doma pred telkou? Chcel si vypadnúť na chatu, ale jediná voľná je na Žabom Majeri? Nevadí! Poď s nami osláviť príchod nového roka do Fugy. Zabavíš sa na najväčších hitoch svojej mladosti a pretancuješ sa do roku 2020. Zaznie to najlepšie z 90s/00s, ale aj Oldies hitov.

Nightcall v Re:fresh clube

Tento Silvester určite nestrávite na chate. Už sa na Vás teší Nightcall v Re:freshi. DJ sets by Nightcall crew: Computerboy, Daniel Jackson, Grawlix, Leo Clair, Synthmage, Thrivefool.

DM party v Kulturáku

Depešácky silvester v Kulturáku! 2 Dji, welcome drink, slané pochutiny, kapustnica, tombola, novoročný prípitok.

Kulturák Bazová 9 / od 20:00 / Vstupné: 15 eur

Zdroj: YouTube.com

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM