Nina Táborská Kultúra

Tajuplný do poslednej chvíle: Taký bude tradičný Bratislavský Bál. Pozrite sa, čo prinesie

Už tento týždeň sa začínajú predávať vstupenky na v poradí 14. ročník Bratislavského Bálu. Polnočné prekvapenie po odbití dvanástej hodiny tento rok hosťom odhalí výnimočného hosťa na záver. Pozrite sa, ako bude tohtoročný vychýrený mestský ples vyzerať.

Ilustračný obrázok k článku Tajuplný do poslednej chvíle: Taký bude tradičný Bratislavský Bál. Pozrite sa, čo prinesie
Zdroj: TASR

Aj tento rok ukončí plesovú sezónu v hlavnom meste Bratislavský Bál, druhý najprestížnejší mestský ples. V poradí 14. ročník Bratislavského Bálu sa bude konať 7. februára 2015 o 20.00 hodine pod záštitou primátora hlavného mesta Iva Nesrovnala vo vynovených priestoroch Reduty.

Aj tento rok Bál zachová v programe tri prvky, ktorými sú hudba, zábava a tradícia. Práve tie zaručujú podujatiu obľúbenosť a vysokú úroveň.

Už po dvanásty krát sa udelí jedinečná Cena Júliusa Satinského, každému dobre známa Bratislavská čučoriedka. Minulý rok v kategórií Osobnosť získal ocenenie Milan Lasica, v kategórií Idea – počin roka to bol obľúbený rímskokatolícky kňaz Anton Srholec.

O zábavu sa postarajú už tradične valčíky, tanec v maskách, ukážka spoločenských tancov profesionálov a chýbať nebudú ani hudobné vystúpenia známych tvárí speváckeho a muzikantského sveta. Bratislavský Bál bez Polnočných novín so zaujímavosťami o prípravách bálu a čerstvé fotografie zabávajúcich sa hostí by nebol bálom.

Čerešničkou noci bude Polnočné prekvapenie. Po odbití dvanástej hodiny sa hosťom v sále odhalí výnimočný hosť.

Kúpiť alebo rezervovať vstupenku si môžete od 15. 1. do 6. 2. 2015 počas pracovných dní v čase od 10.00 – 18.00 hodiny v pokladni Mestského divadla P. O. Hviezdoslava.

Prečítajte si tiež: Začína sa plesová sezóna 2015. Kde všade môžete v Bratislava pretancovať celú noc?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM