Rôzne

Šikovné bratislavské psíky sa stretnú na 2. ročníku Dog Spartan Race

Zažite skvelý deň so svojím psíkom, plný hier, zážitkov, odborných prednášok a najlepších ochutnávok.

Ilustračný obrázok k článku Šikovné bratislavské psíky sa stretnú na 2. ročníku Dog Spartan Race
10
Galéria
Zdroj: Zoodom Bratislava

Koncom augusta (26. 8.) odštartuje v Novom Meste športová akcia pre všetkých zdatných chlpáčov, druhý ročník Dog Spartan Race. Pripravených bude množstvo disciplín aj bohatý sprievodný program.

Pre šikovných

Či je váš psík malý alebo veľký, čistokrvný alebo nie, dôležité je, čo spolu dokážete. Šikovnosť môže chlpáč predviesť na prekážkovej dráhe, na stopovacej dráhe, v jednoduchom slalome, sebaovládaní a inteligencii a v skúške znalostí povelov.

Pre záujemcov bude zároveň k dispozícii veterinárne poradenstvo, poradenstvo ako sa starať o zdravú srsť, fyzioterapia psov s ukážkou aj prezentácia pitbullov (Bull športy). O zábavu bude postarané vďaka vystúpeniam ako Freesbee a triky so psom s Viki Obetkovou, ukážky dogdancingu s Monikou Krajčírovou či ukážky výcviku a záchranárskych prác (SAR DA). A to všetko za sprievodu živej kapely a tomboly.

Počas akcie si nenechajte ujsť predstavenie útulku Dog Azyl. Ak máte v srdiečku miesto pre ďalšieho nezbedníka, môžete si ho adoptovať a váš domov bude opäť o čosi veselší.

Ak máte so svojím psíkom čo ukázať, určite sa registrujte. Registráciou navyše získate 15% zľavu na celý nákup v Zoodome a k tomu milé darčeky.

Vstupné aj štartovné je dobrovoľné. Príspevky budú v plnej výške venované útulku Dog Azyl.

Dog Spartan Race 2016
10
Galéria
Zdroj: Zoodom Bratislava
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM