Správy Samospráva

Rača zrekonštruuje zdravotné stredisko na Tbiliskej ulici

Prvá etapa prác bude trvať od júla do decembra. V rámci nej opravia pavilón A. Druhá etapa zameraná na pavilón B sa začne v januári 2019.

Ilustračný obrázok k článku Rača zrekonštruuje zdravotné stredisko na Tbiliskej ulici
Zdroj: Bratislava - Rača

V priebehu júla začne bratislavská Rača s rekonštrukciou zdravotného strediska na Tbiliskej ulici. Všetky práce by mali byť hotové do konca mája 2019. Mestská časť o tom informuje na svojom webe.

Dve etapy opráv

Prvá etapa prác bude trvať od júla do decembra. V rámci nej opravia pavilón A. Druhá etapa zameraná na pavilón B sa začne v januári 2019.

„V rámci rekonštrukcie sa zateplí a obnoví fasáda budovy, kompletne sa opravia celé sociálne zariadenia, ktoré doteraz neboli zrekonštruované, vymenia sa vnútorné rozvody vodovodu i kanalizácie v sociálnych zariadeniach a osadia sa nové keramické obklady, dlažby a zariaďovacie predmety,“ priblížila mestská časť. Upraví sa aj vonkajší prístrešok pri bloku B a na hlavnom schodisku sa osadia nové okná.

Podľa výsledku vyhodnotenia súťaže zverejnenom vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie bude táto rekonštrukciu stáť Raču 412 415 eur s DPH.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM