Správy

Práce na križovatke Harmincova - M. Sch. Trnavského obmedzia dopravu

Pre práce na križovatke bude zrušené ľavé odbočenie z Harmincovej v smere do Karlovej Vsi a ľavé odbočenie z M. Schneidera – Trnavského v smere z Karlovej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Práce na križovatke Harmincova - M. Sch. Trnavského obmedzia dopravu
20
Galéria
Zdroj: TASR

V rámci aktuálnej rekonštrukcie Karlovesko-dúbravskej električkovej radiály v Bratislave sa od utorka začali práce na križovatke Harmincova – M. Schneidera – Trnavského. Vyžiadajú si aj čiastočné dopravné obmedzenia. Upozorňuje na to hlavné mesto na sociálnej sieti.

Obmedzenia

Pre práce na križovatke bude zrušené ľavé odbočenie z Harmincovej v smere do Karlovej Vsi a ľavé odbočenie z M. Schneidera – Trnavského v smere z Karlovej Vsi. „Vodiči sa budú môcť otočiť na prejazde pri Hanulovej. Prejazd križovatkou po M. Schneidera – Trnavského v smere z Karlovej Vsi do Dúbravky bude iba v jednom jazdnom pruhu,“ spresnil magistrát, ktorý žiada vodičov o zvýšenú pozornosť.

V Bratislave sa 22. júna začala dlhoočakávaná rekonštrukcia Karlovesko-dúbravskej električkovej radiály za 65,1 milióna eur s DPH. Potrvá do septembra 2020 a rozdelená bude na viacero etáp. V dôsledku prác bude nasledujúce mesiace na viacerých miestach Karlovej Vsi a Dúbravky obmedzená doprava vrátane výluky električiek.

Hlavné mesto preto zaviedlo aj veľkú prázdninovú zmenu v cestovných poriadkoch a trasách električiek. Bližšie informácie o modernizácii radiály, dopravných obmedzeniach i zmenách v MHD nájdu ľudia na webe www.zvladneme.to.

Rekonštrukcia Karlovesko-dúbravskej električkovej radiály v Bratislave
20
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM