Krimi

Polícia pátra po mladíkoch, ktorí by mohli pomôcť objasniť útok na dvoch mužov

Po slovnom konflikte medzi štyrmi mužmi skončili dvaja z nich v nemocnici. Polícia pátra po svedkoch.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po mladíkoch, ktorí by mohli pomôcť objasniť útok na dvoch mužov
3
Galéria
Zdroj: KRPZ Bratislava

Policajti Obvodného oddelenia PZ Staré Mesto – stred Bratislava vyšetrujú prečin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva, ku ktorému došlo 11. 05. 2019 v nočných hodinách na Hlavnom námestí v Bratislave.

Napadnutie

„V tejto súvislosti sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení mužov na fotografiách. Muži, po ktorých totožnosti pátrame, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu,“ uviedla Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Podľa doterajších informácií mal medzi štyrmi osobami vzniknúť slovný konflikt, po ktorom mali dvaja z nich napadnúť dvoch mužov. Napadnutím utrpeli poškodení zranenia, s ktorými boli zdravotníkmi prevezení na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc.

„Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť mužov na fotografiách, k ich súčasnému pohybu a pobytu nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo kontaktujte našu oficiálnu stránku na Facebooku formou súkromnej správy,“ dodala Mihalíková.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM