Krimi

Policajná naháňačka v Karlovej Vsi s dohrou: Unikajúci muž čelí viacerým obvineniam

Šofér vozidla, ktorý sa večer 7. júna snažil riskantnou jazdou uniknúť na bratislavských Dlhých dieloch policajnej hliadke, čelí viacnásobnému obvineniu.

Ilustračný obrázok k článku Policajná naháňačka v Karlovej Vsi s dohrou: Unikajúci muž čelí viacerým obvineniam
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

„Vyšetrovateľ obvinil 48-ročného Michala S. zo zločinu útoku na verejného činiteľa, prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Polícia navyše začala i trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Drogy zaistené u zadržaného poslali na expertízu. „Obvinený bol na základe príkazu súdu po zrealizovaní procesných úkonov eskortovaný do výkonu trestu odňatia slobody,“ dodali policajti.

Incident sa odohral v nedeľu večer na Majerníkovej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi. Vodič sa snažil uniknúť policajnej hliadke, pričom nereagoval ani na viaceré výzvy policajtov a svojou riskantnou jazdou ohrozoval chodcov.

Poškodil i dopravné značenie. Keď sa podarilo policajtom aj po použití varovných výstrelov šoféra zastaviť, zistili, že má nastúpiť na výkon väzby, má zákaz šoférovať a v aute má omamné látky. Pri udalosti sa nikto nezranil.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM