han Krimi

OTRASNÝ prípad: Muž sa na ulici USPOKOJOVAL pred maloletými dievčatami! Nepoznáte ho?

Polícia sa obrátila na verejnosť s prosbou, či niekto pozná muža na fotografii. Ten sa mal dopustiť výtržníctva tak, že ukazoval svoj pohlavný úd na ulici.

Ilustračný obrázok k článku OTRASNÝ prípad: Muž sa na ulici USPOKOJOVAL pred maloletými dievčatami! Nepoznáte ho?
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Čo sa stalo?

O nechutnom incidente informovala polícia na Facebooku. Presnejšie policajti okresného riaditeľstva PZ v Senci vyšetrujú okolnosti podozrenia zo spáchania trestného činu výtržníctva. Stalo sa to dňa 08.05.2023 medzi ulicami Terchovská a Ivánska v obci Zálesie.

„Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy muž počas jazdy na bicykli, mal obnažiť svoj pohlavný úd a uspokojovať sa v blízkosti dvoch maloletých dievčat, ktoré prechádzali oproti nemu,“ uviedli policajti.

Výzva polície

„V rámci vyšetrovania sa policajti obracajú so žiadosťou o pomoc aj na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie neznámeho muža, na priloženej fotografii. Ten by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení uvedeného skutku,“ píšu muži zákona.

„V prípade ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami k totožnosti osoby na fotografii, vyzývame ich aby nás kontaktovali formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj, prípadne telefonicky na bezplatnom čísle polície 158,“ dodali.

Ďalšie aktuálne témy

SENECKÍ POLICAJTI OBJASŇUJÚ NEDÁVNY PRÍPAD VÝTRŽNÍCTVA POZNÁTE MUŽA NA FOTOGRAFII? Policajti príslušného útvaru...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, May 16, 2023
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM