Rôzne

Od stredy bude v uliciach Starého Mesta viac policajtov aj dopravné obmedzenia

V súvislosti s futbalovým zápasom Európskej ligy UEFA medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a PAOK Solún bude v meste viac policajtov aj dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Od stredy bude v uliciach Starého Mesta viac policajtov aj dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave bude v priebehu tohto týždňa dohliadať na bezpečnosť hlavného mesta SR Bratislavy v súvislosti s futbalovým zápasom Európskej ligy UEFA medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a PAOK Solún, ktorý sa má odohrať na štadióne Tehelné pole.

Viac policajtov

Už od stredy (21. 8. 2019) bude v uliciach Starého Mesta zvýšený výkon služby policajtov zaradených v poriadkových jednotkách. Vo štvrtok (22. 8. 2019), kedy sa má zápas odohrať, sú plánované bezpečnostné opatrenia, cieľom ktorých bude zabezpečiť ochranu života, zdravia, majetku občanov, ako aj bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky pred, počas a po ukončení futbalového zápasu.

Vzhľadom k tomu, že sa jedná o rizikové podujatie, bude do bezpečnostného opatrenia velený dostatočný počet policajtov poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície.

Dopravné obmedzenia

„V súvislosti s futbalovým zápasom môže dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam. Tie sa budú týkať predovšetkým okolia štadióna a to Bajkalskej, Trnavskej a Vajnorskej ulice od 17:00 hod., ale aj na trase presunu gréckych fanúšikov z centra mesta cez Krížnu ulicu. Dopravní policajti budú po celý čas bezpečnostných opatrení situáciu v cestnej premávke monitorovať a podľa jej vývoja budú operatívne reagovať,“ Bratislava24.sk informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

„Počas futbalového zápasu sme pripravení poskytnúť súčinnosť usporiadateľskej službe v prípade, ak by na štadióne došlo k hrubému narušeniu verejného poriadku. Situáciu v bezprostrednej blízkosti štadióna ale aj v jeho širšom okolí bude polícia pred, počas a po ukončení zápasu monitorovať,“ dodala Mihalíková.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM