Rôzne Správy

OBRAZOM: Nemáte ešte darčeky? Dni Vianoc ponúkajú stovky nápadov

Množstvo tipov na tradičné i originálne vianočné prekvapenia vám v týchto dňoch prinášajú Dni Vianoc v Inchebe. Sviatočné trhy môžete navštíviť do 21. decembra.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Nemáte ešte darčeky? Dni Vianoc ponúkajú stovky nápadov
20
Galéria

Tradičné predvianočné podujatie prináša návštevníkom počas troch týždňov stovky nápadov na vianočné darčeky pre malých aj veľkých. Okrem toho na vás čaká príjemná sviatočná atmosféra, vôňa vareného vínka či vianočných špecialít ale aj zaujímavý sprievodný program.

Vyberte si darček pre blízkeho

Ak ešte neviete, čím potešiť pod vianočným stromčekom vašich blízkych, v Inchebe inšpiráciu zaručene nájdete. Vystavovatelia ponúkajú najrôznejšie produkty. Okrem vianočnej dekorácie a výrobkov so sviatočnou tematikou, tu nájdete aj knihy, hračky, oblečenie, doplnky do interiéru, pre gazdinky niečo do kuchyne, kozmetiku či cukrovinky.

Vybrať si môžete aj z nádherných živých vianočných stromčekov a nájdete tu dokonca aj záhradné altánky, sedačky, postele či krby. Počas nákupov sa môžete občerstviť z bohatej ponuky varených vín a ak vyhladnete, sú pre vás pripravené sviatočné špeciality.

Zaujímavý víkendový program

Už prvý decembrový víkend patrí hrám a zábave. Svoje brány otvorilo mestečko spoločenských hier HRAtislava, v ktorom si návštevníci môžu zahrať niektorú z vyše 1 500 spoločenských hier z celého sveta. Ak si chcete hravou formou oddýchnuť a poriadne sa zabaviť, určite do HRAtislavy zavítajte.

Ďalšie dva víkendy (10. – 11. decembra a 17. – 18. decembra) sa bude niesť v znamení ručne vyrobených darčekov. Vianočné handmade víkendy prinesú originálne šperky, ručne robené mydlá, háčkované a pletené výrobky, darčeky pre deti či prekrásne vianočné ozdoby. Pripravené budú aj workshopy a ukážky rukodielnej tvorby pre malých aj veľkých.

Dni Vianoc v Inchebe budú otvorené do 21. decembra, od pondelka do štvrtka od 11:00 do 19:00 hod., v piatok a sobotu od 10:00 do 20:00 hod. a v nedeľu od 10:00 do 19:00 hod.

Dni Vianoc v Inchebe
20
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM