Samospráva

Obľúbené miesto Bratislavčanov má NOVINKU: Po 15 rokoch zrekonštruovali bufet! FOTO

Konečne! Tak sa dá pomenovať aktuálny stav v Mestských lesoch, kde pribudlo ďalšie dokončené Živé miesto. Ide o budovu bufetu na obľúbenej Partizánskej lúke, ktorá patrí mestu.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené miesto Bratislavčanov má NOVINKU: Po 15 rokoch zrekonštruovali bufet! FOTO
8
Galéria

Informuje o tom mesto na sociálnej sieti a uvádza, že spomínaný bufet po 15 rokoch zrekonštruovali. „Zvnútra hygienickejší a kvalitnejší priestor na varenie, zvonka zas oživený priestor na vychutnávanie. Jednoducho miesto, kde si radi oddýchneme po víkendovej prechádzke mestskými lesmi,“ píše sa v statuse.

„Po novom je bufet obložený drevom, konkrétne červeným smrekom, čím dopĺňa kolorit mestských lesov. Vysadili sme tu nové stromy a takmer 120 m² tráv, kríkov a bylín ako vavrínovec lekársky, smlz, ostrevka, pakost a napríklad aj krokusy na spestrenie,“ dodávajú na Bratislava – hlavné mesto SR.

Upravené okolie

„Posedenie je po novom rozdelené na viac menších ostrovčekov s reuse stolíkmi, pričom kapacita ostala zachovaná a nad posedením boli doplnené slnečné plachty. Plochy exteriérového posedenia sme vymenili z asfaltových za vodopriepustné mlatové, ktoré sa zbytočne neprehrievajú,“ konštatujú v príspevku.

Podľa dát majú Bratislavčania lesopark v láske. Veď ročne ho navštívi až milión ľudí a obľúbený je hlavne počas víkendov, kedy Bratislavčania radi „utekajú“ relaxovať do prírody.

Môžu vás ZAUJAŤ aj tieto témy:

Moderný bufet v Bratislavskom lesoparku
8
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM