Rôzne

Obchodný dom Dunaj sa nadstavovať nebude. KC Dunaj prejde čiastočnou rekonštrukciou

Aktuálne prebieha v KC Dunaj renovácia mobiliáru, no v budúcnosti sa môžeme tešiť na viacero noviniek.

Ilustračný obrázok k článku Obchodný dom Dunaj sa nadstavovať nebude. KC Dunaj prejde čiastočnou rekonštrukciou
12
Galéria
Zdroj: KC Dunaj

Kultúrne centrum Dunaj (KC Dunaj) sa stalo obľúbeným miestom najmä mladých ľudí, ktorí vyhľadávajú pestrú multikultúrnu ponuku. Okrem hudby a divadla si tu užijete aj zaujímavé kultúrne aktivity a spoločenské akcie rôznych spolkov a združení.

Rekonštrukcia je tu!

Priestory, najmä toalety a výťah, si ale už nejakú dobu pýtajú poriadnu renováciu. Ešte minulý rok mal majiteľ obchodného domu Dunaj v pláne rozsiahlu rekonštrukciu, po ktorej chcel v budovách vytvoriť byty, kancelárie a obchody. Jednu z nich plánoval investor aj nadstavovať o jedno podlažie.

Tento zámer bol dôvodom, prečo priestory KC Dunaj odvtedy neprešli výraznou rekonštrukciou. Podľa najnovších informácií investor pôvodný zámer realizovať nebude, a tak sa majiteľ obľúbeného priestoru konečne môže pustiť do úprav.

„V súčasnosti prebieha v KC Dunaj renovácia mobiliáru. V blízkej budúcnosti plánujeme v rámci priestoru aj rozsiahlejšie zmeny, no pôjde skôr o kozmetické úpravy, ktoré určite neohrozia chod KC Dunaj. Preto aj naďalej zostáva KC Dunaj otvorený návštevníkom bez obmedzení a zmien v otváracích hodinách,“ uviedol pre Bratislava24.sk majiteľ KC Dunaj Ivan Pätoprstý.

Pestrý program

Na čo všetko sa počas najbližšieho obdobia môžete v Kácečku tešiť? „V rámci programu sa návštevníci môžu tešiť na rôzne zaujímavé akcie, ktoré pripravujeme aj v spolupráci s našimi externými organizátormi a partnermi. Čo sa týka našich akcií, začiatkom roka 2019 sme odštartovali novú sériu hip-hopových akcií s názvom HustoPeče, ich dramaturgiu pripravujeme v spolupráci s hostiteľom akcie Vecom. Naďalej pokračujeme v úspešnej spolupráci s Rádio_FM, s ktorým v apríli chystáme v poradí už piatu Rádio_FM Night – v piatok 12. apríla v Kácečku okrem iných vystúpi aj skvelá česká kapela Tatabojs,“ dodal majiteľ KC Dunaj.

Viac informácií o pripravovaných akciách nájdete na Facebooku KC Dunaj alebo na webovej stránke www.kcdunaj.sk.

Kultúrne centrum Dunaj
12
Galéria
Zdroj: KC Dunaj

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM