KAW Iné športy Šport

Na zážitky z Divokej vody sa nezabúda! Užite si ich aj tento víkend

Ak sa v lete chystáte vyraziť na vlny a poriadne ich skrotiť, určite vám príde vhod naučiť sa grify, ako divoký živel zdolať.

Ilustračný obrázok k článku Na zážitky z Divokej vody sa nezabúda! Užite si ich aj tento víkend
9
Galéria
Zdroj: divokavoda.sk

Zdolať peniacu sa vodu, surfovať na umelej vlne alebo sa preháňať na vodnom skútri. To všetko chce istú dávku odvahy. Ak ju naberiete, na vzrušujúce zážitky z Divokej vody v Čunove nikdy nezabudnete. Teraz navyše môžete zdokonaliť svoje zručnosti na surfe.

Naučte sa skrotiť vlny

Ak sa v lete chystáte vyraziť na vlny a poriadne ich skrotiť, určite vám príde vhod naučiť sa grify, ako divoký živel zdolať. Na Divokej vode si môžete vyskúšať surfing na umelej vlne priamo pod dohľadom skúseného inštruktora Joža Vengloša, ktorého firma surfy aj vyrába.

V čase koronakrízy je každá koruna dobrá. Preto vás iste poteší skvelá cena kurzu. Za hodinu surfovania zaplatíte iba 10 eur. Stačí, ak sa prihlásite cez správu na FB River Surfing Bratislava Slovakia. Ak bude ešte voľné miesto, môžete sa prihlásiť aj priamo v deň konania akcie (v sobotu 16. mája) priamo na Divokej vode. Lekcie prebiehajú v čase od 12:00 do 20:00 hod.

Ak po hodine s inštruktorom ešte nebudete mať dosť, pridajte k zážitku na vlne aj zdolanie divokej vody na skútri či na kajaku v kajakovej škole, prípadne si užite vodnú hladinu pokojnejšie – na paddle boarde.

Suchozemské vzrušenie

V objekte Divokej vody nájdu vzrušenie a zábavu aj „suchozemci“. S pocitom nadsamca sa môžete povoziť na štvorkolke členitým terénom. Ak si radšej užívate pohyb v plavkách na rozohriatom piesku, čakajú na vás upravené ihriská na skvelé letné športy – plážový volejbal a futbal.

Kalórie vydané pri športovaní je potrebné priebežne doplniť. V surfovom domčeku bude preto pripravený kvalitný street food. Ak preferujete obed či večeru so všetkým, čo k tomu patrí, na terase hotela si môžete dať domácu pizzu, prípadne divinové alebo hovädzie burgre a sladké dobroty.

Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM