Alexandra Húsková Rôzne

Na Festivale Divokej vody sa počas soboty zúčastnilo tisíc ľudí. Program vás čaká aj počas dnešného dňa

Takmer tisíc ľudí v sobotu odštartovalo letnú sezónu na Festivale Divokej vody v Čunove. Štvrtý ročník festivalu potrvá až do nedele a je ukážkou najlepších a najzaujímavejších letných športov vo vode, ale aj v piesku a na suchu. O dobrú náladu sa starajú slovenské i zahraničné kapely.

Ilustračný obrázok k článku Na Festivale Divokej vody sa počas soboty zúčastnilo tisíc ľudí. Program vás čaká aj počas dnešného dňa
Zdroj: Dnes24.sk

Počas celého víkendu je v areáli Divoká voda pripravených množstvo športových aktivít na vode aj na suchu, adrenalín aj relax, ako aj program a súťaže pre deti.

Návštevníci môžu vidieť niekoľko vodných a ďalších atraktívnych letných športov v zaujímavých exhibíciách, ktoré si môžu tiež vyskúšať. „Predstavujeme tu všetky vodné športy, ktoré prezentujeme počas letnej sezóny. Návštevníci si môžu všetky tieto športy aj vyskúšať. Máme tu rafting, hydro speed, vodné skútre, skok z osem metrovej veže, river surfing. Pre deti máme pripravený detský rafting, školu detského kajaku, či stand up paddle,čo je pádlovanie na surfovej doske,“ vyjadril sa pre Bratislava24.sk Michal Salva, riaditeľ areálu a hotela Divoká voda.

Súčasťou festivalu sú aj workshopy, prednášky, nočný program, občerstvenie, nebude chýbať ani wellness a oddychové aktivity. Sobota patrila punk-rockovým koncertom, na pódiu sa predstavili slovenské kapely Lucifers, From our hands, Zóna A a tiež hosťujúce zoskupenia Pipes and Pints a Ignite.

Na bohatý hudobný program sa môžu návštevníci tešiť aj v nedeľu. Program nájdete TU.

Partnerom Festivalu je aj Bratislavský samosprávny kraj a Bratislava Region Tourism. Župan Pavol Frešo práve areál Divoká voda označil za jedno z atraktívnych miest v BSK, ktoré navštevuje veľa rodín s deťmi, ponúka množstvo športových aktivít a plno zážitkov.

„Sme tu už od rána veľmi sa nám tu páči, aj keď je veľmi teplo,“ povedala nám Petra z Bratislavy. „Môjmu sedemročnému synovi sa veľmi zapáčilo pádlovanie a kajaky, nemôžem ho dostať von z vody,“ doplnila Petra s úsmevom.

„Našou snahou je podporiť nielen konkrétnu akciu, ale aj konkrétne miesto v Bratislavskom regióne, kam chceme, aby chodili nielen ľudia z Bratislavy a z nášho kraja, ale aj ľudia zo zahraničia a trávili tu tzv. víkendovú turistiku,“ povedal bratislavský župan Pavol Frešo.

Tento ročník prináša aj netradičný spôsob dopravy

Na festival sa môžete dopraviť loďou z bratislavského prístavu. Záujemcovia môžu aj v nedeľu využiť netradičnú dopravu loďou priamo z osobného prístavu Bratislava na festival Divokej vody. Je lepšie si však zavolať a rezervovať si miesto na lodi, na čísle 0918 993 647.

Odchody z prístavu sú o 9:00, 12:30 a o 16:00, odchody z Čunova o 10:30, 14:00 a o 17:30 – cena za jednu cestu je jedno euro.

K dispozícii je aj festivalový autobus s odchodmi zo zastávky spred Nového SND o 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 a 18:00, späť pôjde o 11:30, 13:30, 15:30 a o 17:30. Posilnené sú aj nočné spoje.

Festival Divokej vody
11
Galéria
Penová party na Divokej vode v Čunove
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM