Kultúra

LETNÉ KINO: Vybehnite s kamarátmi do kín pod holým nebom

Počas najbližších dní si v letných kinách užijete romantiku aj drámu. Nezabudnite si do tašiek zabaliť deky.

Ilustračný obrázok k článku LETNÉ KINO: Vybehnite s kamarátmi do kín pod holým nebom
Zdroj: Facebook

Letné kino v Ružinove

V utorok je na programe film Krycie meno U.N.C.L.E. Opäť sa stretávame s dvomi špičkovými agentmi organizácie U.N.C.L.E (United Network Command for Law Enforcement). Američan Napoleon Solo (Henry Cavill) a Rus Illya Kuryakin (Armie Hammer) bojujú proti všetkým zločincom, ktorí ohrozujú svet.

utorok / 21.00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere / vstup voľný

Letné kino na Kuchajde

Letné kino na Kuchajde vás v stredu poteší filmom Revenant – Zmrtvýchvstanie. Leonardo DiCaprio a Tom Hardy v drsnom dobrodružnom príbehu zraneného lovca medveďov, ktorého kamaráti nechali napospas mrazivej prírode a banditom. Réžia: Alejandro González Iňárritu.

nedeľa / 21.00 hod. / Kuchajda / vstup voľný

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Mestská časť Bratislava-Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. V piatok 19. augusta si nenechajte ujsť film Hodinový manžel.

Štyria plavci – hráči vodného póla sa po prehratom zápase ocitnú na dne. Skúsia teda prevádzkovať istú pochybnú živnosť. Réžia: Tomáš Svoboda

piatok / 20.30 hod. / Park SNP Líščie údolie / vstup voľný

Autokino Shopping Palace

Ak sa obávate hmyzu v tráve, film si môžete pozrieť aj z pohodlia vášho auta. Autokino na Zlatých pieskoch zahajuje svoju siedmu sezónu pred nákupným centrom Shopping Palace. Ako jediné premieta týždenne až trikrát.

V tomto týždni sú pre vás pripravené 18. august – Bourneov odkaz, 19. august – Let´s dance: All in a 20. august – Black Mass: Špinavá dohoda.

Zaparkujte a nalaďte si rádio na frekvenciu 91 FM.

vo štvrtok, v piatok a v sobotu / 21.30 hod. / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Letné kino Istra Centra

V piatok 26. augusta vás pozývame na film Spectre. James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácii. Postupne rozplieta zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o Spectre.

piatok / 21.15 hod. / Istrijská 6 (Istracentrum) / vstup voľný

Vajnorské open-air letné kino

V rámci Kultúrneho leta 2016 pripravila mestská časť Bratislava-Vajnory filmové predstavenia Open Air Kina. Za film, ktorý by ste si radi pozreli, môžete hlasovať na stránke mestskej časti.

V piatok 19. augusta sa môžete tešiť na rodinnú komédiu o medvedíkovi Paddington, ktorý pricestoval z Peru do Londýna, kde ho na stanici nájde rodina Brownovcov.

piatok / 21.00 hod. / Park pod lipami / vstup voľný

Letné kino SNG – Berlinka

V priestore Berlinka v Esterházyho paláci sú pre vás pripravené žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov. Už v stredu si na vás počká dráma Marguerite a Julien. „Súrodenecká láska mimo dobra a zla”. Moderná rozprávka o túžbe, vášni, nádeji, láske a smrti. Nadčasový príbeh za hranicami bežnej morálky a povrchného delenia na dobro a zlo.

v stredu / od 21.00 hod. / Berlinka v Esterházyho paláci / vstupné 3 eurá

Pod Pyramídou

Na terase Pod pyramídou Slovenského rozhlasu si každú letnú nedeľu môžete vychutnať to najlepšie z európskej filmovej produkcie. Túto nedeľu je pre vás pripravený film Rodinka Bélier.

Jedného dňa objaví učiteľ hudby u teenagerky Pauly spevácky talent a odporučí jej účasť na súťaži Radio France. No problém je v tom, že Paula je dcérou nepočujúcich rodičov, ktorí sú okázaní na jej pomoc.

nedeľa / v auguste a septembri o 21.00 hod. / terasa Pod Pyramídou – Mýtna 1 / vstup voľný

Čítajte aj: Bratislava cez víkend ponúka výnimočné zážitky

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM